x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

Adelina Pestrițu își licitează rochia de mireasă pentru a renova spitalul unde a venit pe lume

Adelina Pestrițu își donează rochia pe care a purtat-o la propria-i nuntă, pentru un scop caritabil. Puțini știu că, la cununia cu Virgil Șteblea, vedeta a schimbat în aceeași zi…2 rochii de mireasă. Până în prezent, suma licitată a ajuns la 15.000 lei.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 24.11.2020, 16:43

Rochia de la nunta sa, eveniment ce a avut loc anul trecut, este licitată pentru a contribui la modernizarea Secției de Pediatrie, din cadrul Spitalului Municipal din Câmpulung -Muscel. Loc unde  bruneta (34 ani) s-a născut.

Licitația este în curs în mediul online, iar persoanele care își doresc să cumpere rochia de mireasă a Adelinei pot scrie în comentarii suma pe care o oferă până pe 27 noiembrie, la ora 21.59. Persoana care oferă suma cea mai mare va intra în posesia rochiei unicat, creată de o casă de modă din Spania, și va contribui, în același timp, la renovarea și utilarea clinicii.

Aniversare cu artificii și dosar penal pentru fiul lui Joshua Castellano, la Bamboo. S-au dat amenzi de 52.000 lei

“Orașul în care m-am născut îmi trezește multe amintiri frumoase și mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să îi ofer o mână de ajutor ca el să se păstreze mereu frumos, viu și adaptat zilelor noastre. Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut, este neschimbată. Anii au trecut, medicina și tehnologia au avansat, însă spitalul, în care atât de mulți copii își cunosc mamele, a rămas pe loc. Și știu că alături de alți oameni cu inima mare îl putem transforma într-un spațiu cald și primitor pentru bebelușii și copiii fiecărei familii. Un prim pas este să-mi scot la licitație rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiționarea acestei Secții de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând că implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă”, își motivează gestul Adelina Pestrițu.

Rochia de mireasă licitată, creată special de Pronovias pentru Adelina Pestritu, cu ocazia căsătoriei sale cu Virgil Steblea, a costat 8800 de euro. Însă Adelina a mai purtat o rochie în ziua nunții, prima, pe care a îmbrăcat-o în biserrică a fost una decentă. Pentru petrecere s-a schimbat şi a optat pentru o ţinuta sus discutată. O rochie albă, cu spatele gol şi mâneci transparente pe care au fost aplicate pietre strălucitoare şi pene.

Actrița Victoria Răileanu a divorțat de soțul ei, Conrad Mericoffer. A doua oară!