Adevăruri NESPUSE despre relația dintre Dan Bittman și Mihaela Rădulescu: A fost o adevărată nebunie

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu s-au iubit la începutul anilor 90, pe vremea când ea nu era diva de astăzi, iar el cucerea femei pe bandă rulantă. Artistul de la Holograf recunoaște că a fost dragoste la prima vedere între ei și chiar dacă povestea lor a fost o nebunie, Mihaela nu l-a inspirat, totuși, să-i dedice vreo piesă.

Dan Bittman a vorbit tot timpul frumos la adresa Mihaelei Rădulescu și a lăsat de înțeles că o prefera pe diva anilor 90, care era naturală 100%.

Mihaela rupea inimi la vremea respectivă, nu era atât de tunată că acum. Era mult mai naturală, mie asta mi-a și plăcut extrem de mult la ea, iar la vremea aia era o atletă. Ea făcuse multă gimnastică și arată cu totul altfel, creață, roșcată, îți sarea imediat în ochi. Foarte frumoasă, și atunci, și acum’, declara Dan Bittman pentru revista Playboy, acum mulți ani.

Dan Bittman își asumă rolul de Don Juan pe care l-a avut toată tinerețea și recunoaște poveștile de dragoste pe care le-a trăit de-a lungul anilor, având tot timpul cuvinte frumoase de spus la adresa femeilor cu care s-a iubit. Despre idila cu Mihaela Rădulescu, din anii 90, solistul Holograf spune că a fost o nebunie.

„Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci’, a spus artistul pentru adevarul.ro, în urmă cu câțiva ani.

Întrebat dacă a scris versuri gândindu-se la iubitele sale sau dacă le-a dedicat melodii, Dan Bittman a precizat: „Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. (râde) Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii. Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă. Aşa s-a născut „Să nu-mi iei niciodată dragostea. M-am trezit la 4 dimineaţa, am coborât în birou şi am început să scriu. Era ca şi când cineva îmi dicta de undeva de sus’.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed