Mihaela Rădulescu, mesaj savuros despre ”foștii” ei, aflați în platoul X Factor: ”Sunt câțiva foarte buni de pupat, știu eu sigur”

”Lore, am vrut să îți spun baftă pentru diseară. Sper să câștigi, iar dacă o să câștigi, te rog foarte frumos să faci și tu ceva pentru mine. Să iei la pupat niște oameni dragi de pe acolo, de prin culise, de pe scenă, chiar și de la masa juriului. Sunt câțiva foarte buni de pupat, știu eu sigur!, i-a transmis Mihaela Rădulescu prietenei sale Loredana Groza. Mesaj ce i-a făcut să se fârstâcească pe fostul său soț, juratul Ștefan Bănică Jr., dar și pe prezentatorul galei, Dani Oțil, cu care a avut o relație de șase ani.

Alex Bodi a fost eliberat din penitenciar! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu va continua arestul la domiciliu

Mesajul ”divei de la Monaco” a luat prin suprindere pe toată lumea.”Nu te cred! Ce mă fac?”, i-a replicat Loredana, întorcându-se fix către Ștefan Bănică Jr., fostul soț al Mihaelei Rădulescu (1994-1999), care a râs și el.

Astăzi pare ca toți cei vizați, inclusive Mihaela Rădulescu, pare să-și fi găsit fericirea prin relațiile lor noi. Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit cu Lavinia Pîrva, cea care i-a dăruit şi un copil, Mihaela Rădulescu este împreună cu Felix Baumgartner iar Dani Oțil  este pe picior de însurătoare cu manechinul Gabriela Prisăcariu.

Untold se mută în 2021 pe vapor de croazieră, cu echipament de testare rapidă PCR și spații de izolare! Cel mai mare festival va avea loc și pe Marea Mediterană

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed