Alex Bodi a fost eliberat din penitenciar! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu va continua arestul la domiciliu

Acestuia i s-a admis plasarea în arest la domiciliu în dosarul în care a fost arestat pentru constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și șantaj.

Dosarul în care excentricul Alex Bodi și primul spău naș de cununie, Arian Tâmplaru, este unul foarte serios, În urmă cu 29 de zile  magistrații au respins contestația formulată pe cale jurisdicțională  în apărarea mondenului fost iubit al Biancăi Drăgușanu și au decis ca acestă să rămână în continuare, în arest.

”Impune inculpatului Bodi Alexandru Nicolae, obligația de a nu părăsi imobilul unde locuiește fără forme legale situat în com. (…), str. (…) nr. (…), jud. Ilfov, fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza”, se arată în decizia Curții de Apel Craiova. pe durată arestului la domiciliu, Alex Bodi are obligația de a se prezenta în fața organului de urmărire penală sau a judecătorului de drepturi și libertăți, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanței de judecată, ori de câte ori este chemat și nu are voie să comunice cu persoanele vătămate. Alex Bodi a iesit pe poarta Penitenciarului din Craiova alaturi de inculpatii Lacatus.

Cele mai frumoase 10 filme de Crăciun și Anul Nou!

”Este dezamăgit, este frustrat, e o presiune pe umerii lui. Îmi spune: eu nu știu de unde au scos ăștia toată povestea asta în care să fiu pus la un asemenea nivel, atât de jos, și să suport asemenea restricții în condițiile în care eu nu am de-a face cu acest dosar”, a declarat avocatul său, Cătălin Dancu care a adăugat că Bodi va fi nevoită să rămână acasă până pe 11 ianuarie și nu are voie să părăsească propria curte.

Untold se mută în 2021 pe vapor de croazieră, cu echipament de testare rapidă PCR și spații de izolare! Cel mai mare festival va avea loc și pe Marea Mediterană

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed