AcasăMoney&PeopleAdi Bărar va avea un monument la Timișoara

Adi Bărar va avea un monument la Timișoara

Adi Bărar  va avea un monument la Timișoara. Muzican de legendă, cel ce a făcut din trupa Cargo cel mai popular grup rock românesc, artistul s-a stins din viață în luma martie, a.c.

Monumentul chitaristului ce nu a mai apucat să sărbătorească pe scenă, alături de fani, 36 de ani de la înființarea grupului său, va fi amplasat pe o alee a muzicienilor ce va fi inaugrată în Parcul Alpinet, aproape de Podul Maria.

”Am primit confirmarea din partea oficialităților locale că realizarea monumentului dedicat lui Adi a intrat în linie dreaptă. Alături puteți vedea o simulare grafică a monumentului, care va fi realizat de Linda Saskia Menczel. E o aniversare tristă (36 ani de la înființarea trupei-n.r.), umbrită de trecerea în eternitate a lui Adi Bărar. Dar viața merge înainte, Cargo merge înainte și Adi va fi veșnic în memoria noastră”, a anunțat Corneliu Vaida, cel ce a inițiat acest proiect lăudabil.

Adriana Trandafir a aflat că a fost înfiată când a împlinit 50 de ani! ”Să afli, după o viață de om, că mai ai trei frați”

Muzician aplaudat de întreaga branșă artistică pentru munca și performanța sa, de a face din propria trupă una dintre cele mai longevive și de succes formații de gen din România, Adi Bărar a trecut în neființă pe 8 martie, la Spitalul Județean din Timișoara, virusul ucigaș grăbindu-i sfârșitul.

Adi Bărar  va avea un monument la Timișoara

Moartea lui Adi Bărar a lăsat multă durere în sufletele familiei rockerului de legendă, a colegilor de trupă și a admiratorilor acestuia. În onoarea sa, festivalul Summer Camp Brezoi (2-4 iunie), una din primele manfestări muzicale după lunga pauză va fi o ediție ”În Memoriam Adi Bărar”. Vor cânta în amintirea lui Adi Bărar: Phoenix, Trooper, Cristi Minculescu, Moise, Compact, și trupele în care a activat muzicianul, Adi Bărar Band și Cargo. Întreaga suflare a rockului se bucură de faptul că Adi Bărar va avea un monument la Timișoara.

Alex Dima de la ”România, te iubesc!” a studiat teologia. ”Pe Dumnezeu l-am cunoscut în copilărie, la Denii și în Noaptea de Înviere”

Ultimele Articole