Adrian Minune, invitat să cânte într-o instituție de cultură a Primăriei Capitalei!

Adrian Minune va cânta într-o instituție de cultură a Primăriei Capitalei! Cineva a luat în considerare că manelistul a contribuit la ”scrierea istoriei muzicii ușoare românești”.

Vedeta manelelor și parangheliilor autorul unor ”șlagăre” precum ”Noi suntem garda de fier”, ”Crede lumea că-s golan”, ”Dușmanii mei” ori ”Am un milion”, se află printre prestigioși artiști emblematici pentru muzica românească (venerabilii Marius Țeicu, Horia Moculescu și Marina Voica, dar și Gabriel Dorobanțu, Gabriel Cotabiță ori Compact), care vor cânta pe scena teatrului ”Constantin Tănase”. Una din instituțiile de cultură creditate și subordonate Primăriei Capitalei. Adrian Minune duce manele la Gala Șlagărelor Românești (15 decembrie a.c.), spectacol recomandat de organizatori drept unul ”dedicat cântecului și șlagărului peren care au contribuit la scrierea istoriei muzicii ușoare românești”.

Spectacolul de revistă, în cadrul căruia mai urcă pe scenă și managerul teatrului, Vasile Muraru și actrița Valentina Fatu, este realizat în parteneriat cu emisiunea televiziunii publice ”Rivalii”, prezentată de Marina Almășan. Teatrul de Revista ”Constantin Tănase” este continuatorul de drept și de fapt al tradiției revistei românești și are o activitate neîntreruptă din 1919.

Vă vine să credeți că moștenitorul Ferrari merge cu o Dacia? ”Ne-am cumpărat-o acum o lună”

Adrian Minune, invitat să cânte într-o instituție de cultură a Primăriei Capitalei!

Critic virulent ale zecilor de evenimente pestrițe,pe bani publici, care au fost organizate în timpul mandatului Gabrielei Firea, instituțiile subordonate Primăriei Capitalei l-au făcut mai făcut să tune și să fulgere pe rockerul Nicușor Dan.

În vara a.c. primarul a aflat din presă că doi controversați lăutari, Tzankă Urganu’ și Sorin Necunoscutu’, au cântat la un festival stradal al cărui partener a fost chiar administrația Bucureștiului prin CREART-Centrul de Creație, Artă și Tradiție a Muncipiului București.

Festivalul ”Femei pe Mătăsari” a fost descris drept ”locul unde arta, muzica și voia bună vă dau întâlnire”, iar Tzankă Urganul a făcut cunoștință publicului cu pilde din repertoriul său din care fac parte triviale titluri precum: ”Bat la 6 buci”, ”Când vă văd m-apucă mila” ori ”Ah ce-mi-ai mânca”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri