Adrian Năstase se ia de Diana Șoșoacă: Nu e o soluție să oferi mereu circ. Eu am alt stil

Fostul premier Adrian Năstase a comentat duminică, la Antena 3, prestația senatorulu Diana Șoșoacă, punctând că nu-i place stilul în care argumentele sunt strigate.

„Eu am un alt stil. Mi-e greu să accept stilul acesta în care argumentele sunt strigate. Îmi plac lucrurile mai așezate. (…) Am observat o involuție pe care nu pot decât să o deplâng (c.n. în cazul politicienilor)”, a spus Adrian Năstase.

„Nu e o soluție să oferi mereu circ”, a mai spus fostul premier, adăugând că senatoarea Diana Șoșoacă atrage electorat PRM.

Totodată, fostul premier a vorbit și despre obligativitatea vaccinării, în contextul în care astăzi au avut loc mai multe orașe, inclusiv în fața Parlamentului României.

„Probabil că cei mai mulți dintre ei nu au citit proiectul de lege care nu stabilește așa ceva. Suntem într-o situație extrem de ciudată, dar eu cred că avem totuși nevoie și de rațiune. Dincolo de faptul că putem să avem semne de întrebare față de un aspect sau altul, este clar că pandemia există, este clar că trebuie să căutăm măsuri.

Trebuie să fim raționali în aceste lucruri. Sigur, trebuie să respectăm măsurile care sunt stabilite. Putem să avem păreri diferite, dar nu cred că trebuie să transferăm pe această zonă lucrurile care au altă geneză”, a spus Adrian Năstase.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed