Adriana Iliescu, vârstnica mamă româncă intrată în ”Cartea recordurilor”, se luptă în tribunal pentru moștenirea ce o va lăsa fiicei sale

Adriana Iliescu a fost cea mai în vârstă femeie din lume care a dat naștere unui copil (la aproape 67 de ani). Iar acum, la 85 de ani, se numără printre cele mai vârstnice persoane care se luptă în sălile de tribunal pentru moștenirea ce vrea să o lase fiicei sale.

 La 85 de ani, românca se află în conflict cu neamurile sale pentru partea sa de moștenire, o parcelă de teren în localitatea Bălcești, Județul Vâlcea, prin care se făcea legătura dintre casa pe care a moștenit-o deja și strada principală.  Limba de teren de 200 de mp de teren a fost ”asimilată” de rudele sale, motiv pentru care fostul cadrul universitar a început acestă luptă dificilă și de lungă durată în tribunal. Adriana Iliescu  are un nou termen în procesul deschis împotriva neamurilor și Primăriei Bălcești la sfârșitul anului curent.

Adriana Iliescu, vârstnica mamă româncă intrată în ”Cartea recordurilor”, se luptă în tribunal! În vârstă de 85 de ani, Adriana Iliescu, cea care pentru câteva luni a fost cea mai vârstincă femeie din lume care a dat naștere unui copil (a fost inclusă în celebra ”Carte a recordurilor”), duce acestă război pentru a întregi moștenirea ce i-o va lăsa fiicei sale. Fiica sa, Eliza Maria, va împlini în curând 20 ani și este studentă la două facultăți (Facultatea de Litere și Facultatea de științe umane) după ce a absolvit liceul ca șefă de promoție, cu o medie de 9,50.

Miracolul nașterii Elizei Maria a fost îndelung comentat. Domnișoara de astăzi nu este copilul biologic al Adrianei Iliescu (donatorii au decis să rămână anonimi), acesta fiind doar mama purtătoare.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri