AcasăMoney&PeopleAfacerea lui Virgil Ianțu nu are legătură cu ”Vrei să fii milionar?”,...

Afacerea lui Virgil Ianțu nu are legătură cu ”Vrei să fii milionar?”, ci cu ”Copiii spun lucruri trăznite”

Rămas în ”lumea copiilor”, dat fiind experiența căpătată la ”Copiii spun lucruri trăznite”, Virgil Ianțu a legat o afacere bunicică dialogând cu cei mici.

 Pentru o tabără de joacă și povestit cu micuții, Gătăianțu, pe numele său din buletin, cere o sumă frumușică. Prezentatorul televiziunii publice păstrează și emisiunea, pe care a mutat-o în online.

Se pare că titlul popularei emisiuni pe care a prezentat-o la mai multe televiziuni, ”Vrei să fii milionar?”, a devenit o întrebare cu ecou în planurile sale de business. Așa că Ianțu s-a pus pe căutat noi modalități să-și  îndeplinească năzuința. Bazându-se pe experiența căpătată în interviuri cu cei mici, dar și pe statutul său de părinte (este tatăl unei fetițe, Jasmina, 17 ani, singurul copil al său și al iubitei lui, Roxana), Virgil Ianțu, organizează workshopuri pentru copii.

Afacerea lui Virgil Ianțu nu are legătură cu ”Vrei să fii milionar?”, ci cu ”Copii spun lucruri trăznite”

”Copiii vor învăța să fie încrezători și spontani, să se deschisă și să-și gestioneze emoțiile, să-și folosească creativitatea și să devină convingători, indiferet de situație”, este promisiunea lui Ianțu (51 ani) care, după 20 de ani de relație cu mama copilului său, se declară în sfârșit, pregătit să se căsătorească. ”E cerută, e acceptată. Urmează nunta. Ne iubim de 20 de ani, ne cunoaștem de 22. Eu am cerut de mai demult, am cerut-o frumos. Nu cred că își va schimba numele. Am cerut-o într-un mod foarte inedit. S-a născut Iasmina, iar în acea zi, i-am pregătit un săculeț la mânuță, când a văzut-o prima dată, era un inel și un bilețel, în care scria „Tati e timid. Vrei să fii soția lui?”. A zis „Da”, dă din casă Virgil Ianțu care se află alături de fiică și viitoarea sa soție în vacanță, în Statele Unite ale Americii.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.