AcasăMoney&PeopleAfacerile lui Lucian Bute după ce se s-a retras din box. Din...

Afacerile lui Lucian Bute după ce se s-a retras din box. Din campion în ring, a devenit campion la număr de apartamente cumpărate

Afacerile marelui nostru boxer Lucian Bute după ce se s-a retras. Campionul nostru mondial IBF este foarte fericit că a făcut o investiție bună în cumpărarea, refacerea și închirierea unor blocuri de locuințe în Montreal, Canada.

Bute, a intrat în acestă afacere încurajat de prieteni din comunitatea românească, inițial cu o investiție de 2 milioane dolari canadieni pe un bloc de 24 apartamente, si este fericit că reușește să își întrețină familia la standardelele pe care și le dorește.

Mircea Diaconu are o avere fabuloasă însă recunoaște că e zgârcit! „Nu țin banii în bancă. Îi bag în terenuri, în păduri”

Afacerile lui Lucian Bute după ce se s-a retras.”Nu mi-am irosit banii. Sunt foarte mândru de investițiile pe care le-am făcut în carieră”

”Învăț în fiecare zi. Locatarii știu că aceasta este clădirea mea. Mă recunosc și respectul este reciproc. Încercăm să oferim cel mai bun serviciu posibil”, a spus Bute într-un recent interviu, pentru ziarul local Journal de Montreal. ”Nu mi-am irosit banii. Am decis să îl investesc în achiziționarea mai multor blocuri de apartamente cu prieteni care se aflau în această industrie. Împreună cu soția mea, Elena gestionăm blocurile. Sunt foarte mândru de investițiile pe care le-am făcut în carieră”, adaugă Lucian Bute (41 ani), cetățean canadian de 10 ani. Lucian Bute mai are o casă în Laval, aproape de Montreal și un apartament de vacanță în Florida, Statele Unite.

Lucian Bute a fost implicat și în câteva afaceri, în România. Este vorba de o asociere cu o firmă de transport rutier locală, acasă, la Galați, și câteva stații GPL.

Oana Cuzino scoasă din grila Pro TV. ”Ce se întâmplă, doctore” dispare după 18 ani

 

Ultimele Articole