Agresoarea Cristinei Joia de la Pro TV și-a primit pedepsa! Femeia care a desfigurat-o pe designeriță regret acum

0

Agresoarea Cristinei Joia de la Pro TV și-a primit pedepsa, una care o face să regrete fapta sa sălbatică, aceea de a mutila cu o lovitură o altă femeie. S-a întâmplat anul trecut, într-un supermarket din București, victimă fiind chiar designerița emisiunii ”Visuri la cheie” (Pro TV).

Acesta a fost lovită brutal cu pumnii în față de o agresoare furoasă că i s-a atras atenția deoarece a parcat neregulamentar. Agresoarea i-a spart nasul, iar ea a fost lăsată într-o baltă de sânge. De atunci a suferit mai multe operații și perioade recuperare însă trauma lăsată, șocul emoțional a marcat-o pe viață.

Afacerile vedetelor cu haine! Ce vedetă are o cifră de afaceri ce bate MILIONUL DE EURO pe an

Agresoarea Cristinei Joia de la Pro TV și-a primit pedepsa! Daune și un an și trei luni închisoare

Pentru fapta sa săvârșită agresoarea Cristinei Joia de la Pro TV și-a primit pedepsa. Pe numele ei Andrei Nicoleta Ştefania, inculpata a fost judecată pentru fapte de lovire şi alte violenţe, motiv pentru care a primit o pedeapsă de 1 an şi trei luni de închisoare cu suspendare. Andrei Nicoleta Ştefania este obligată să achite daune morale care se ridică la 10.000 de euro.

Inculpata este obligată să achite inclusiv suma de 3.000 de lei către clinica unde a fost internată şi operată Cristina Joia (Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni) Andrei Nicoleta Ştefania, cea care a lovit-o pe Cristina Joia în toamna anului trecut, imaginile surprise de camerele de loat vederi șocând opinia publică la nivel național, trebuie să-i plătească designerului şi suma de 7.989,21 de lei, care reprezentă prejudiciu material creat prin comiterea infracţiunii. Sentința nu este definitivă, agresoarea Cristinei Joia de la Pro TV putând  apela la Curtea de Apel.

Ieri vedetă a topurilor muzicale, astăzi Mihail cere public ajutorul fanilor. Apelul său e disperat!