x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(14) "moneyamppeople"

Alex Bodi rămâne în arestul poliției! I-a fost respinsă cererea de cercetare sub control judiciar

Se pare că dosarul în care excentricul Alex Bodi a fost luat pe sus de mascați și și dus în arestul poliției din Craiova este unul destul de serios. Astăzi magistrații au respins contestația inaintată pe cale jurisdicțională formulată în apărarea mondenului fost iubit al Biancăi Drăgușanu și au decis ca acestă să rămână în continuare, în arest.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 23.11.2020, 18:27

În urmă cu două săptămâni,  Bodi și alți presupuși membri ai unui grup infracțional, printre care și nașul său, au fost reținuți de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism care a organizat mai mai multe percheziții în mai multe județe din țară.

Alex Bodi a fost reținut pentru o perioadă de 29 de zile, iar oamenii legii au respins contestația de eliberare atât a milionarului, cât și a celorlalte persoane implicate în dosar. Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu,  a fost arestat după ce procurorii DIICOT l-au urmărit, pe el și pe mulți alți membri ai grupării criminale că făceau trafic de persoane. Mulți s-au întrebat de-a lungul timpului de unde provine averea controversatului milionar, care se afișa adesea în mașini de lux, proprietăți impresionante și vacanțe exclusiviste însă Bodi a dat de înțeles că se ocupă cu monede virtuale.

Pescarul Bobonete, printre ultimii la Campionatul național al Ligii de Spinning. Anul acesta n-a prea avut parte de fir întins

Pe lângă sumele colosale  din conturi, Bodi deține mai multe vile, la Mediaș, cât și în județul Ilfov, în Pipera, locul de unde, de altfel, a fost săltat de către oamenii legii. Ba mai mult, afaceristul ar avea și o proprietate în Monte Carlo pentru care a plătit nu mai puțin de 2 milioane de euro, și deține mai multe automobile de lux.

Potrivit unei propunere de arestare emisă de Parchetul Judecătoriei Dej, Alex Bodi nu ar fi la prima abatere! Numele său a mai apărut în urmă cu câțiva ani într-un dosar de proxenetism deschis la Dej , ba chiar a fost propus pentru arestare preventivă.

Pepe ar fi bătut-o pe soția sa! Oana Zăvoranu zice că și ea a fost agresată! ”Mi-a dat două palme de mi-a sucit gâtul”