Alexandra Stan despre câți bani a făcut din muzică. ”Mi s-au furat mulți”

0
84

Alexandra Stan despre câți bani a făcut din muzică. ”Lollypop” ori ”Saxobeat” sunt succese ale solistei noastre ce au prins pe meridianele lumii. Cântece  care i-au adus frumoasei constănțence popularitate, implicit bani.

În anii când era una dintre cele mai difuzate artiste la FM-urile din Europa, Asia și America de Nord, onorariul său era de 20.000 euro pentru o apariție concertistică în afara țării și 6000 în România. În primii patru ani de succes, Alexandra Stan a generat 1,5 milioane de euro doar din spectacole, pentru o perioadă fiind mai bine cotată decât Inna. Însă, la ora adevărului, artista a recunoscut că, deși producea mulți bani, era ”furată” de echipa sa. ”În America a fost un turneu de 12 concerte, în 10 state.

Anca Țurcașiu, spectaculoasă, la 51 de ani! La un an de la anunțul divorțului a pozat într-un body senzual

Alexandra Stan despre câți bani a făcut din muzică. A primit și 30.000 euro pentru un show de jumătate de euro, în India

Adevărata valoare a fiecărui concert era de 40.000 de dolari, dar eu știam că e 7.000 de dolari, pentru că pe mine mă mințeau și mi se furau foarte mulți bani în perioada aceea. În România, onorariul era mai mare, vreo 10.000 de euro. Adevărata mea valoare? Am reușit să mă mențin așa între 8.000 și 12.000”,  a scos la iveală Alexandra Stan amănunte despre dedesupturile afacerii muzicale în care a fost implicată. ”Ce e cu adevărat important este că deși eu nu am știut niciodată realitatea primilor ani, eu nu am știut niciodată cât luam atunci, doar bănuiesc acum, am reușit să mă mențin pe o medie în ultimii 10 ani, ceea ce e foarte important”, adaugă artista care, în anii săi de glorie, a primit și 30.000 euro pentru jumătate de oră de cântat la o petrecere privată, în India.

Dan Bittman s-a reprofilat. Investește în HORECA. Va organiza nunți și botezuri la complexul său nautic