Anca Țurcașiu, spectaculoasă, la 51 de ani! La un an de la anunțul divorțului a pozat într-un body senzual

0
77

Anca Țurcașiu, spectaculoasă, la 51 de ani! La un an de când a anunțat divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu, solista marchează momentul printr-o imagine sugestivă, menită a le tulbura visele admiratorilor săi.

”Noapte bună, dragilor!”, le-a urat focoasa solistă urmăritorilor săi din online, în timp ce s-a prezentat îmbrăcată într-un sexy body negru, cu dantelă. Artista și-a revenit după divorț (a avut o căsnicie ce a durat 22 de ani) și se bucură de viață căci, în felul în care arată la 51 de ani recent împliniți, le poate face oricând concurență puștoaicelor de pe plajă.

Frumoasa, prima diva de la noi care, în ciuda ploilor, s-a cantonat în acestă vară pe litoral, unde va sta până la toamnă, și-a găsit repede echilibrul și ne dă semne că e foarte bine. Dovadă instantaneele pe care fosta ”Miss Litoral”, ai cărei sâni dezveliți în pelicula cinematografică amintită au fost admirați de peste 2 milioane români doar în cinematografe, real record de spectatori în prima jumătate a anilor ’90, le postează la un an de la anunțul divorțului. Solista cu forme de invidiat, a oferit periodic în ultimele luni ”asigurări fotografice” că rămâne același simbol al frumuseții feminine care nu-și arată nici pe departe vârsta.

Top 10 cele mai populare canale de YouTube din România! Cine are peste 7 milioane abonați

Anca Țurcașiu, spectaculoasă, la 51 de ani! A pozat într-un body senzual la un an de la anunțul divorțului

Pe 20 iulie 2020, Anca Țurcașiu anunța pe Facebook că a divorțat de medicul stomatolog Cristian Georgescu, după 22 de ani de căsnicie. Solista a scris un mesaj plin de suferință. “Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris în urmă cu un an, cu inima sfâșiată, Anca Țurcașiu, e-a dreptul spectaculoasă, la 51 de ani

Laurențiu Reghecampf divorțează de Anamaria Prodan