AcasăMoney&PeopleAlexandra Stan este pusă pe investiții. Are încredere în evoluția criptomonedelor: ”Încerc...

Alexandra Stan este pusă pe investiții. Are încredere în evoluția criptomonedelor: ”Încerc să mă familiarizez și eu”

Au trecut 10 ani de când melodiile Alexandrei Stan au început să se audă pe întreg mamapmondul. Timp de patru ani succesul a urmărit-o, mai puțin norocul. A rămas cu frumoase amintiri deoarece banii a avut ghinionul să-i lase în administrația fostei sale echipe.

Artista a  recunoscut că, deși a generat circa 1,5 milioane de euro, a și fost  ”furată” de staff-ul său. Anii au trecut iar Alexandra Stan, cea de astăzi, este mult mai matură și atentă cu finanțele, ba chiar se gândește să facă investiții în afara activității sale artistice.

Acasă iubiți, în afaceri parteneri! Cătălin Scărlătescu își deschide propriul restaurant în asociere cu iubita sa

Solista este încrezătoare și hotărâtă să-mi mute toate aconomiile în criptomonede. ”Încerc să mă familiarizez cu piața cripto” spune Alexandra Stan, solistă ale cărei mari succese – ”Lollypop” ori ”Saxobeat” –au fost nelipsite din playlisturile discotecilor și radiourilor ani la rând. În anii când era una dintre cele mai difuzate artiste la FM-urile din Europa, Asia și America de Nord, onorariul său era de 20.000 euro pentru o apariție concertistică în afara țării și 6000 în România.

”Îmi amintesc că din primii bani câștigați am pus deoparte și am strâns până i-am luat surorii mele o mașină. Mi-am dorit mult să fac asta. Îmi ajut familia și acum, e o responsabilitate pe care mi-am asumat-o și o fac cu drag”, a povestit Alexandra Stan care, în ciuda veniturilor ale, nu a reușit să-ți cumpere încă propria casă.

ABBA, din nou împreună, pe scenă, după 40 de ani. Minunea s-a produs ieri

Ultimele Articole