Anca Serea, despre primii bani din modelling: ”La 19 ani am transportat cei 3000 de $ în ghiozdan, cu trenul”

Înainte să devină vedetă de televiziune, Anca Serea a fost manechin. Și astăzi, după 25 de ani de când a coborât de pe catwalk și-a păstrat formele, chiar și după șase nașteri.

Mama eroină din showbizz-ul românească este astăzi o femeie împlinită, soția muzicianului de succes Adi Sînă și are o carieră de succes, dar și o casă pe mărimea familiei sale. A rămas și cu o moștenire generoasă după trecerea în neființă a primului său soț. Anca Serea (41 de ani) își aduce aminte de anul 1999 când, în perioada liceului a câștigat concursul Elite Model Look, recunoașterea la nivel profesionist a calităților sale ce i-a adus o carieră în modelling de succes. În plus un premiu substantial -3000 de dolari- pe care i-a carat în ghiozdan, înapoii la Tecuci, orașul său natal.

A început Festivalul de la Cannes. Româncele celebre s-au dat în stambă pe covorul roșu

Anca Serea, despre primii bani din modelling: ”La 19 ani am transportat cei 3000 de $ cu trenul, în ghiozdan”

Ședința foto a fost la București pentru un lanț de magazine electrocasnice. Nu o să uit niciodată cum am plecat cu ghiozdănelul, în care erau vreo 3000 de dolari. Mi s-a părut fantastic pentru omulețul de 19 ani care eram. Am mers cu trenul la Tecuci (n.r. orașul natal) și țineam rucsacul așa în spate – nu o să uit niciodată faza aceea – m-a marcat, de teamă să nu se întâmple ceva cu banii ăia. Acasă i-am ascuns sub saltea. A fost primul meu job în modelling”, a povestit pentru viva! Fosta prezenatoare a știrilor sportive de la Prima TV Anca Serea, astăzi mama a șase copii botezați cu nume care provin din Biblie: David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah.

Mioara Velicu a trecut de greul restricțiilor din pandemie cu credit bancar. Ce pensie are după 60 de ani de cântat

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed