AcasăMoney&PeopleAndreea Esca a câștigat un proces important cu o supărată ale cărei...

Andreea Esca a câștigat un proces important cu o supărată ale cărei fapte penale au apărut la Știrile Pro TV

Andreea Esca a câștigat un proces important cu o doctoriță cercetată penal și reținută la vremea respectivă (2013) de autorități. Acesta considera că a fost pusă într-o lumină nefavorabilă de jurnalista ce a făcut cunoscute faptele sale la Pro TV.

Culmea, reclamanta a refuzat să oprească la semnele polițiștilor, l-a acroșat cu mașina pe un polițist și a continuat cursa pe contrasens, pe autostrada (Ploiești-București) cu farurile stinse și o viteză de 190 km/h. Pe lângă faptele penale săvârșite, pentru care a fost reținută la vremea respectivă, s-au mai adăugat acuzații de ultraj și refuzul recoltării probelor biologice.

Andreea Esca a câștigat un proces important cu un personaj supărat că faptele sale penale au apărut la știri

Andreea Esca a câștigat un proces important cu un personaj supărat că faptele sale penale au apărut la știri

Magistrații au iertat-o pe șoferița ce a acționat-o în instanță pe Andreea Esca (dar și pe Mihai Dedu și reporterii Andreea Marinescu, Marinela Iordache, Raluca Măniță) și au decis în 2017 să înceteze urmărirea penală împotriva acesteia după ce acesta a venit cu dovezi ce atestau faptul că ar avea probleme de sănătate mintală și nu a foat conștientă de săvârșirea faptelor sale.

Giovanni Becali a făcut 100 de milioane de euro din fotbal. Un cunoscut impresar ”dă din casă”

Însă acesta a continuat insistent procesul cu jurnaliștii susținând că imaginile au fost difuzate fără acordul său. Pentru a patra oară echipa de jurnaliști (care obținuseră precedentele victorii pe fond, apel și recurs) a câștigat, decizia fiind definitivă. În plus, reclamanta a fost obligată de instanță să plătească cheltuieli de judecată în valoare de 11.779 lei.

După 22 de ani, Dan Negru s-a desparte de Antena 1. Înfrângerea de Revelion l-a făcut să ia acestă decizie

Ultimele Articole