AcasăMoney&PeopleGiovanni Becali a făcut 100 de milioane de euro din fotbal. Un...

Giovanni Becali a făcut 100 de milioane de euro din fotbal. Un cunoscut impresar ”dă din casă”

Devenit unul dintre cei mai importanți agenți de fotbaliști, Florin Manea a făcut o avere frumușică din impresariat sportiv. Pe acte, după cum chiar el spune, circa 9 milioane de euro.

Însă nu atât de mult precum modelul său, Ioan ”Giovanni” Becali, despre averea căruia bagă mâna în foc, este o sumă colosală. Știind jocurile din branșă, Giovanni ar avea o avere de 100 de milioane de euro din încasări de pe urma impresarierii de jucători de fotbal. Florin Manea, băiatul cel mare al regretatului Nicolae Manea, dă din casă și face dezvăluiri uimitoare din perioada când cluburile de fotbal plăteau comisioane mult mai mari decât cele știute.

Florin Manea (FOTO dreapta)

 

S-a stins din viață Bibi Ionescu, legendă a muzicii românești. În 1963 a înființat prima formație rock de la noi

Giovanni Becali a făcut 100 de milioane de euro din fotbal

”Am făcut peste nouă milioane de euro din impresariat, pe acte. Giovanni a făcut o sută de milioane, 100%! Plus că Ioan și Victor Becali au prins alte vremuri, când erau comisioanele mai mari și mai erau și la geantă. Le dădeau la geantă. Primele patru ligi ale lumii, Anglia, Spania, Italia, Germania și după aia Franța. Giovanni a făcut transferuri la Real Madrid și Barcelona. Inter, Juventus și nu mai zic. Dar ca să fii luat în seamă, trebuie să ai dintre cele patru ligi măcar două în care ai transferat”, a spus impresarul sportiv Florin Manea, invitat la emisiunea ProSport Live.

Până să ajungă un agent FIFA de success, viața lui Florin Manea este un bun scenariu pentru o carte. A plecat de sub influența legendarului său tată, a arbitrat în SUA, în același timp a lucrat din greu, în fabrică. Ba chiar a fost homless în New York și implicat într-un scandal cu droguri însă a reușit să găsească drumul potrivit pentru a deveni o persoană de respectat în fotbalul românesc.

Totuși, ceva îl sperie de moarte pe Chuck Norris ”Am fost îngrozit

 

Ultimele Articole