AcasăMoney&PeopleTotuși, ceva îl sperie de moarte pe Chuck Norris ”Am fost îngrozit”

Totuși, ceva îl sperie de moarte pe Chuck Norris ”Am fost îngrozit”

Și totuși, e ceva  ce îl sperie cu adevărat pe Chuck Norris. ”De moarte” chiar, după cum chiar legendarul actor și expert în arte marțiale spune.

Deși și-a ținuit mereu viața privată departe de ochii lumii, durul de la Hollywood, a făcut destăinuiri emoționante într-un recent interviu. Acum în vârstă de 81 de ani, Chuck Norris a recunoscut că Gena, soția sa, a avut grave probleme de sănătate. L-a ”îngrozit de moarte” gândul că va rămâne singur. Starea sa de sănătate a avut de suferit ca urmare a multor analize de imagistică prin rezonanță magnetică. După un astfel de control IRM (control imaginstic ce-i ajută pe medici să vadă mai clar interiorul corpului) Gena O’Kelley a ajuns din nou la spital, de acestă dată la Terapie Intensivă, unde s-a zbătut între viață și moarte mai multe zile. Și asta din cauza substanței ce i-a fost injectată.

Pamela Anderson divorțează. Se întâmplă la un an de la ultima căsătorie și doi de la penultima

Conform analizelor ulterioare, Gena a dezvoltat ceea ce doctorii numesc ”boala depunerii de gadolinium” (substanță care îmbunătățește claritatea imaginilor) după ce a făcut mai multe analize într-un interval de timp scurt. În urma întâmplării nefericire, în care femeia s-a ales cu rinichii aproape distruși, Norris și soția lui au dat în judecată 11 companii medicale. Acestă situație l-a speriat de moarte pe Chuck Norris. ”Nici nu vreau să mă gândesc prin ce a trecut Gena. Funcțiile cognitive i-au fost afectate, nu mai putea articula cuvinte, memoria ei era la pământ și mușchii s-au atrofiat”, a declarat Norris pentru CBS.

Chuck Norris și Gena O’Kelley au  împreună  gemeni, Kelly și Alan (20 de ani).

Daniela Gyorfi vinde tot pentru casă nouă. ”250.000 de euro a costat”

Ultimele Articole