AcasăMoney&PeopleDaniela Gyorfi vinde tot pentru casă nouă. ”250.000 de euro a costat”

Daniela Gyorfi vinde tot pentru casă nouă. ”250.000 de euro a costat”

Daniela Gyorfi vinde tot pentru a se muta la casă. În prezent, artista locuiește în 2 apartamente alăturate, unul fiind cel care a locuit regretata sa mama, însă unde amintirea părintelui este prezentă în fiecare colț.

În celălalt apartament, Daniela Gyorfi a avut timp de 10 ani un salon de înfrumusețare, afacere pe care a închis-o din lipsa timpului. Și în noua casă va locui tot un apartament, însă unul imens, cât tot etajul clădirii situată în Otopeni.

A murit Meat Loaf, legendarul rocker american. A lansat ”I’d Do Anything for Love”, una dintre cele mai ascultate melodii din istoria rock-ului

”E într-un bloc cu 2 etaje, fiecare apartament e pe câte un etaj. Am stat și am ales ce trebuia. A costat cam 250.000 de euro”, spune artista, în vârstă de 53 de ani, fericită că, după 30 de ani de cântat își vede visul cu ochii. O casă mare pentru fetița sa, Maria. Artista și partenerul său, George Tal, sunt încă în etapa de mobilat noua casă.

”Maria este nerăbdătoare și foarte încântată că ea o să aibă camera cea mai mare, dintre dormitoare. Fii-mea e cea mai încântată. Zice: «Mami, te rog, ţine cont de mine, vreau o cameră mare. Cea mai mare»”, spune cu încântare solista.

Dancing on Ice-Vis în Doi, emisiunea cu care Antena 1 vrea să dea lovitura în 2022. Vor concura pe gheață

Ultimele Articole