Dancing on Ice-Vis în Doi, emisiunea cu care Antena 1 vrea să dea lovitura în 2022. Vor concura pe gheață

”Dancing on Ice”, ”Vis în Doi” așa cum se va numi la Antena 1 este noul show cu care Antena 1 vrea să dea lovitura în 2022. Popularul format, britanic la origine, este un concurs emoționant în care vedete talentate, pregătite de patinatori profesioniști, vor dansa pe gheață. ”Vis în Doi”

12 celebrități au acceptat provocarea dificilă și vor dansa pe gheață în direct, încercând să impresioneze juriul și telespectatorii, cei care vor acorda votul final. Ultimele două sau trei echipe în clasament, vor intra la duel, iar echipa clasată pe ultimul loc va părăsi competiția. De obicei, eliminarea are loc o dată pe săptămână.

Noul bucătar de la ”Neatza cu Razvan și Dani”, conduce o afacere dulce. Vinde tarte de sute de mii de euro anual

Noua  producție, premieră pentru România, va fi produsă de Mona Segall, cea care se ocupă de Asia Express și Chefi la Cuțite, și care și-a făcut un bun renume cu emisiunile de mare succes ale Pro TV-ului, ”Dansez pentru tine” și ”Dansează printre stele”.

Producătorii sunt în cautare de participanți dar și de prezentatori. Zvonurile îi dau drept gazde ale viitoarei emisiuni  ”Dancing on Ice” (”Vis în Doi”) pe Ștefan Bănică Jr.(jurat la X-Factor), dar și pe Mihai Petre, recent câștigător la Asia Express (sezonul 4).

Ianna Novac deschide Academia de Canto. Este o afacere de familie a sopranei pop opera

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed