AcasăMoney&PeoplePamela Anderson divorțează. Se întâmplă la un an de la ultima căsătorie...

Pamela Anderson divorțează. Se întâmplă la un an de la ultima căsătorie și doi de la penultima

Pamela Anderson divorțează la un an de la căsătorie și fix doi de la penultima căsătorie. În total diva, cândva una dintre cele mai râvnite femei de pe mapamond, este pe cale să puncteze nu mai puțin de 6 divorțuri.

Cel de care divorțează, fostul său bodyguard Dan Hayhurst, Pamela (54 de ani) s-a apropiat în perioada de lockdown. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2020, ceremonia având loc pe proprietatea fostei dive din serialul Baywatch, de lângă Vancouver, Canada. Sunt exact unde este nevoie să fiu – în brațele unui bărbat care mă iubește cu adevărat”, zicea la  nuntă fosta diva din Batwatch.

Dancing on Ice-Vis în Doi, emisiunea cu care Antena 1 vrea să dea lovitura în 2022. Vor concura pe gheață

Pamela Anderson divorțează! Se întâmplă la un an de la ultima căsătorie și doi de la penultima

”Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos și nesuportabil. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine, și la rău. Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit”, spune o sursă apropiată cuplului. Vestea despărțirii a fost confirmată și de un reprezetant al Pamelei Anderson.

A fost cea de-a cincea căsătorie a Pamela Anderson cel mai cunoscut mariaj fiind cel cu Tommy Lee (59 ani) , membru fondator al iconicei trupe rock Mötley Crüe. Cei doi au avut o relație ce a durat doar trei ani (1995-1998) și au împreună  doi băieți, Brandon și Dylan. Ultima căsătorie s-a petrecut la începutul lui 2019, cu un producător din industria cinematografică de 74 de ani, și a durat …12 zile!

A murit Meat Loaf, legendarul rocker american. A lansat ”I’d Do Anything for Love”, una dintre cele mai ascultate melodii din istoria rock-ului

Ultimele Articole