x


  • EUR
    4.8738
    USD
    4.0025
string(14) "moneyamppeople"

Andreea Raicu, vulnerabilă, pe plajă, în Maldive

Andreea Raicu a pierdut startul pozelor de diva în vacanță, la început de an, pe plajă, în locuri exotice, așa cum și-a obișnuit admiratorii. În vreme de turiștii români caută locuri pe glob unde să simtă o stare de normalitate, tocmai asta a deranjat-o pe Andreea în vacanța sa în paradisul din Oceanul Indian.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.01.2021, 12:47

”M-am simțit vulnerabilă”, precizează Andreea Raicu, singura vedetă care s-a întors din vacanță plină de nemulțumiri privind siguranța sa.

”Recunosc că gândul că voi călători cu avionul m-a făcut să nu plec foarte relaxată, drept pentru care în geantă mea găseai măşti, dezinfectat sub diverse forme, mănuşi, ochelari, sevetele umede şi câte şi mai câte. Un lucru pe care nu l-am înţeles nici înainte de a pleca şi nici acum e legat de felul în care se mănâncă în avion, unde evident este obligatorie purtarea măştii.  Când vine mâncarea ai voie să renunţi la ea pe durata mesei. Ce se întâmplă dacă cel de lângă ţine este infectat şi  în acest timp tuşeşte spre tine?  Nu a reuşit nimeni să îmi răspundă la această întrebare. Norocul meu a fost că nu a trebuit să stau lângă nimeni străin şi călătoria cu avionul a fost fără probleme. (…) Acolo, pe insula, în afară de personalul hotelului, nu trebuia să porţi masca. Vis!

Faimosul serial Sex and the City revine după 16 ani. Starurile vor primi și 1 milion $ pe episod

Andreea Raicu: ”M-am simțit vulnerabilă. Paradoxal, nu a fost cum mă aşteptăm”

Nu a fost acea libertate la care visam, cel puţin nu la început. După ce atâta timp am purtat masca pentru a ne proteja, să o dai jos în încăperi cu alţi oameni nu părea ceva foarte uşor. Recunosc că nu m-am simţit confortabil să merg la sala – care nu era foarte mare – fără masă şi cineva să fie la 2 metri de mine. M-am simţit vulnerabilă”, a ținut să precizeze Andreea Raicu pe blogul său.

FOTO: andreearaicu.ro

Anul Nou 2021 pentru credincioșii ortodocși de rit vechi. La noapte aceștia sărbătoresc trecerea în noul an