Angela Rusu a devenit bunică cu o lună înainte să devină mamă din nou

0
101

Angela Rusu a devenit bunică la 46 de ani. Admirabil, cunoscuta solistă de muzică foclorică și de petrecere va deveni la rândul său mama, după ce fiica sa cea mare tocmai a născut.

În anul în care va împlini 47 de ani, Angela Rusu va naște din nou, eveniment programat pentru ziua de 1 iunie, a.c. Până la fericitul moment, artista se bucură de privilegiul de a fi fericită bunică. Larisa, fiica ei cea mare a adus pe lume o fetiță ce va purta numele de Alice. ”Cel mai frumos și intens sentiment, să fii bunică! Te iubim mult de tot, Alice!”, și-a arătat încântarea bunica și viitoarea mămică Angela Rusu care și-a dorit mult un copil cu actualul său soț, Marius Moldovan.

Vedete noastre care au moștenit averi de milioane! Vezi cine are un munte din showbizz și care s-a ales cu o vilă în Spania 

Angela Rusu a devenit bunică cu o lună înainte să devină din nou mamă

Angela Rusu, care are două fete -Larisa ( 25 ani) și Rebeca (18 ani)- a mai pierdut o sarcină, așa că a fost nevoită să facă feritilzare in vitro. ”E o minune ce s-a întâmplat, ne-am rugat foarte mult, este a patra fertilizare în vitro. Am făcut trei la o clinică, apoi am apelat la o altă clinica din Grecia, Atena. Aceste tratmente sunt traumatizante mai ales pentru psihic, dar și pentru partener. Stai tot timpul în suspans. Sunt multe tratamente hormonale care se fac în timpul procedurii, iei în greutate, nu mai ești tu. Eu m-am luptat. Marius a zis, după ce am pierdut o sarcină la șase săptămâni, să nu mai luptăm, că nu mai are rost”, a povestit artista Angela Rusu care a devenit bunică înainte să devină din nou mamă.

Berea reginei Elisabeta a II-a! La 95 de ani, după doliu, suverana și-a lansat propria băutură