Vedete noastre care au moștenit averi de milioane! Vezi cine are un munte din showbizz și care s-a ales cu o vilă în Spania /Exclusiv

0
104

Vedete care au moștenit averi, chiar de milioane, avem și noi. Nu au devenit milionari peste noapte, dar unii chiar nu se așteptau să rămână cu sume ori proprietăți de luat în seamă.

Oana Zăvoranu, Ionuț și Dragoș Dolănescu, Furdui Iancu, soția lui Sergiu Nicolaescu, Cornel Ilie (Vunk) ori Daniela Gyorfi se numără printre norocoșii ce au primit moșteniri mai mari ori mai mici.

Oana Zăvoranu a primit cea mai generoasă moștenire

Campioana acestui clasament este Oana Zăvoranu, care a moștenit mai multe proprietăți imobiliare,  bijuterii, opera de artă, un cont gras și acțiuni la firma Agricomex, care se ocupă de închiriatul mai multor spații comerciale în Bucuești (pe Calea Dorobanților, pe lângă Ministerul de Interne și Piața Moghiorș), dar și taxele de pe urma unui cimitir privat. Moștenire evaluată la câteva zeci de milioane de euro. Avere despre care, când trăia, însăși mama Oanei Zăvăranu spunea că, ”pe lângă pensie, lunar, mai încasez vreo 150.000 de euro din afaceri”.

Soția lui Sergiu Nicolaescu a primit toată averea regretatului cineast

Soția lui Sergiu Nicolaescu a moștenit prin testament toată averea cineastului Sergiu Nicolaescu însă, sora regizorului a dat-o în judecată pe văduva regizorului și actorului susținând că acesta ar fi fost constrâns să întocmească acel act. Cele două s-au întâlnit în instanță pentru imensa casă  din Dorobanți unde locuiesc, o vilă la 2 Mai, un cont de circa 500.000 euro, obicete de artă și drepturi de autor. Războiul a durat mai bine de un an, însă până la urmă cele două au căzut la pace. Dana a reușit s-o convingă pe Iolanda de bunele ei intenții și s-a angajat printr-un contract să aibă grijă de sora lui Nicolaescu până la moarte. În schimb, ea va primi apartamentul din Zambaccian.

Ionuț și Dragoș Dolănescu s-au judecat 10 ani pentru a împărțit averea lui Ion Dolănescu

Ionuț și Dragoș Dolănescu sunt vedetele noastre care au moștenit averi mari. Le-au trebuit vreo 10 ani lui Ionuț și Dragoș Dolănescu pentru a se înțelege în împărțirea averii lăsat de marele Ion Dolănescu. Case bine poziționate, în București ori la munte, și terenuri (casa regretatului lor tată din Str Caimatei, evaluată la circa 2 milioane euro, un sfert dintr-o altă casă centrală, o vilă în Sinaia-200.000 euro, casă la Butimanu, Dâmbovița, dar și două terenuri mari în Tunari, pe lângă drepturi patrimoniale) reprezintă averea pe care cei doi frați s-au întâlnit la tribunal, Ionuț venind din Statele Unite, iar Dragoș din Costa-Rica.

Anca Țurcașiu sărbătorește azi 51 de ani în costum de baie. Promite fanilor o ședință foto de la malul mării

Anca Serea s-a judecat pentru moștenirea lăsată de fostul soț

Anca Serea a câștigat procesul în care își cerea drepturile în instanță, o parte din moștenirea lăsată de fostul său soț, omul de afaceri Filip Poplingher, trecut în neființă. Totodată a moștenit și un teren de 2 hectare în Movilița, Județul Constanța,  la 8 km de Techirghiol. Anca Serea și actualul său soț, Adi Sînă, care au vândut recent o casă pe  jumătate de million de euro pentru a sta cu chirie într-una mai mare și mai scumpă!

Nicolae Furdui Iancu a moștenit un domeniu de 20 hectare

”Noi suntem români/Noi suntem aici în veci stăpâni” Și când spune ”aici”, fiul Apusenilor, Nicolae Furdui Iancu se referă la moșia sa moștenită de la bunici de circa 20 hectare, de lângă satul de munte Poiana Sohodol, județul Alba. Admirabil e că solistul nu are intenția să vândă cât e în viață moștenirea sa de familie ci o va preda, la rândul său, propriului fiu.

Vedete noastre care au moștenit averi de milioane! Adrian Sărmășan a moștenit un…munte!

Adrian Sărmășan  a moștenit un …munte pe Valea Arieșului! Pe care l-a îngrădit și pe care și-a ridicat un adevărat domeniu, format dintr-un castel și mai multe anexe. O lungă perioadă, proprietatea folkistului, care este coproprietar și la un hotel în Turda, a fost domeniu de vânătoare.

Cornel Ilie de la VUNK a primit un palat la Snagov

Cornel Ilie (VUNK) și fratele său au  moștenit un adevărat palat la Snagov, o proprietate imensă, cu ponton, pe care încearcă să o vândă pentru 720.000 euro (inițial a cerut 900.000 euro).

Marian Nicolae (Haiducii) a moștenit o casă în Spania

Marian Haiducul, așa cum se promovează mai nou, a moștenit o avere de circa 500.000 euro, o superbă vilă în sudul Spaniei, pe Costa del Sol, pe care a renovat-o singur, în pandemie.

Daniela Gyorfi a primit patru apartamente în București

Daniela Gyorfi  a moștenit de la mama sa 4 apartamente în București, a căror valoare este de circa 250.000 euro.

Berea reginei Elisabeta a II-a! La 95 de ani, după doliu, suverana și-a lansat propria băutură