Anca Țurcașiu sărbătorește azi 51 de ani în costum de baie. Promite fanilor o ședință foto de la malul mării

0

Anca Țurcașiu sărbătorește azi 51 de ani în costum de baie. Exact așa cum își dorește să o revadă orice admirator fidel în ultimii 30 de ani, din anul în care solista a avut curajul să-și  expună goliciunea în filmul ”Miss Litoral”.

Imagini ce au intrat în legendă, sânii aducând  încasări record pentru un film românesc (premiera a avut loc în 1991) . Frumoasa solistă cu forme de invidiat, promite fanilor o ședință foto de la malul mării să-i asigure că rămâne același simbol al frumuseții feminine care nu-și arată nici pe departe vârsta. O ședință foto pe cinste, așa cum Anca Țurcașiu a impresionat mereu când s-a lăsat fotografiată în costum de baie.

Party fără distanțare la medicul ce a învins Covid-ul, Alexie Ionache. Artiștii l-au vizitat în Las Vegas pe cel ce a salvat multe personalități

”M-am hotărât!  Pe 8 mai, voi urca pe canalul meu de YouTube ședința foto de la malul mării, de la 50 de ani”, își ”atâță” urmăritorii de pe internet Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu sărbătorește azi 51 de ani în costum de baie!

Solista ce, când se dezbracă le face concurență puștoaicelor, la fel de frumoasă și neschimbată de la vârsta de 20 de ani, a trecut peste divorțul de medicul George Cristian, alături de care a avut o casnicie de 22 ani și se bucură de viață. ”Vreau să dau reset” este ultima sa melodie pe care a lansat-o și în care vorbește de provocările vieții.

Încep filmările la ”Asia Express”. Vezi care sunt concurenții noului sezon!