Încep filmările la ”Asia Express”. Vezi care sunt concurenții noului sezon!

Încep filmările la ”Asia Express”, unul dintre cele mai dure reality show-uri de aventură.

Varianta românească a show-ului ce a înebunit planeta-”Peking Express” – nu va mai fi filmată în India și Sri Lanka de acestă dată. Noul itinerariu străbate Rusia, Turcia și Georgia, dar și în alte destinații care se vor stabili pe parcurs. Filmările pentru sezonul 4 al  ”Asia Express”, ce va fi difuzat în toamnă de Antena 1, vor începe peste câteva zile, o parte din concurenți fiind anunțați.

Antonia este mai provocatoare ca niciodată! Fotografiată pe plajă, a lăsat la vedere mai mult decât era cazul /FOTO

Încep filmările la ”Asia Express”. Nu vor avea loc în India și Sri Lanka, ci în Turcia, Rusia și Georgia

Connect-r, Shift, Alexandra Ungureanu (care va face echipă împreună cu mama sa, Anca), de asemenea, Adrian Popescu și Emi Popescu (trupa ”Noaptea Târziu”). Colegul lor, Cucu, adică Horaţiu Adrian Cuc, face parte în acest moment dintr-un alt reality-show celebru şi anume “Survivor România”. În fiecare nou sezon Asia Express a fost acceptat  și un cuplu Jojo și Paul Ipate, Ruby și iubitul ei, Lora și Ionuț Ghenu, Speak și Ștefania au concurat în echipă în ultimele sezoane.

La ediția din 2020 firmările au gost grav afectate de coronavirus, acestea fiind întrerupte brusc. Începe ”Asia Express”, concurs de ce propune participanților un intinerariu nou, mai stabil din punct de vedere al crizei medicale. Întrucât Gina Pistol a devenit mamă, încă nu s-a horătât cine îi va lua locul. S-au vehiculat nume precum Dorian Popa, Speak, Liviu Vârciu ori Răzvan Fodor., iar concurenții sunt deja la ”fața locului” pentru că, în câteva zile, încep filmările la ”Asia Express”.

Cheloo de la Paraziții, pilot la competiții off road. Vezi ce bolid pilotează/ Exclusiv

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed