Cheloo de la Paraziții, pilot la competiții off road. Vezi ce bolid pilotează/ Exclusiv

Cheloo de la Paraziții, pilot la competiții off road. În lipsa concertelor, juratul de la iUmor este din nou de găsit între piloții participanți la competițiile de profil din campionatul national de off road, pe 2021.

Pe numele său Cătălin Ștefan Ion, pasiunea lui Cheloo pentru mașini 4X4 și competiții off road este una veche. Prima oară s-a înscris în 2006 la un open pe lângă campionatul național și, de atunci, a avut mai multe participări ca pilot și copilot, alături de piloți consacrați. Mai nou face parte din echipa sportivă Transilvania Rally Team.

Pasiunea lui Cheloo de la Paraziții pentru mașini cu tracțiune integrală l-a făcut să schimbe mai mulți mastodonți, toate mașinile fiind modificate integral având kit-uri pentru competiții, amintim Nissan Patrol, Volvo XC 90, Mitsubishi Pajero.

Fiica americană a lui Gheorghe Gheorghiu în primul său SEXY PICTORIAL. A fost model pentru promovarea propriei colecții de pălării!

Cheloo de la Paraziții, pilot la competiții off road. Vezi ce bolid pilotează!

Și, cea mai nouă achiziție a lui Cheloo de la Paraziții este un fioros Hummer H3 care are peste 2 tone.  ”Îmi plac multe maşini. Mai exact, cele 4×4. Nu-mi plac maşinile care se târâie pe burtă. Nu mă impresionează un BMW Seria 6 sau un Lamborghini ori un Maserati. Cele care-mi plac îmi plac atît de mult, că nici nu ştiu să le scriu numele corect. Mă simt bine în maşina mea”, spunea Cheloo de la Paraziții, pilot la competiții off road, care folosește tot tipul acesta de mașini brute și pe străzi.

Andreea Esca și-a schimbat COAFURA după 25 de ani! Wow, arată diferit /FOTO

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed