Fiica americană a lui Gheorghe Gheorghiu în primul său SEXY PICTORIAL. A fost model pentru promovarea propriei colecții de pălării!

Fiica americană a lui Gheorghe Gheorghiu într-un sexy pictorial. Frumoasa Andra Gheorghiu își promovează propria colecție de pălării handmade pe care le-a lansat peste ocean.

În vârstă de 32 de ani, frumoasa fiică a popularului cantautor a ales să fie și model, promovându-și colecția de pălării intitulată 11-Tales printr-un pictorial artistic  sexy, dinaintea prezentării publice a colecției. Eveniment amânat din cauzele bine cunoscute cauzare de pandemie. Pictorialul a fost făcut în Valea Yucca din deșertul Mojave, unul din locurile cele mai populare în istoria filmului western american.

Primul concert cu SALA PLINĂ de la începutul pandemiei va avea loc la Londra, pe 6 iulie. Care este artistul ce va rămâne în istorie

Fiica americană a lui Gheorghe Gheorghiu în primul său sexy pictorial. S-a lăsat fotografiată în Yukka Valley din Deșertul Mojave

Andra Ștefania, fiica americană a lui Gheorghe Gheorghiu, care locuiește de aproape 20 de ani în California, este pasionată din adolescență de pălării, cucerită fiind de eleganța pe care o aveau personajele din filmele istorice. Frumoasa de origine română lucrează cu plăcere la clasica mașină de cusut deși își desfășoară activitatea profesională în Silicon Valley, celebra zonă a afacerilor de înaltă tehnologie, cea mai mare aglomerație de firme producătoare de echipament IT de pe glob.

”Au atras-o întotdeauna pălăriile elegante. 11-Tales este o colecție pornită din vocație, nu este chiar o afacere. Andra își amintește fiecare pălărie pe care a făcut-o, pe cei ce i-au devenit clienți, dar mai ales bucuria și aprecierea acestora, și, de fiecare data când are timp, se relaxează făcând pălării”, ne-a spus în exclusivitate artistul despre inedita pasiune a fiicei sale. Andra Gheorghiu a studiat finanțele la o universitate faimoasă din San Francisco și are o slubă cu responsabilitate mare.

Andreea Esca și-a schimbat COAFURA după 25 de ani! Wow, e o schimbare uimitoare/ FOTO

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed