Antonia se pregătește să fie mireasă anul acesta! ”Nu mai vreau în concubinaj”

0
7
Antonia se pregătește să fie mireasă anul acesta! ”Nu mai vreau în concubinaj”

Antonia și Alex, care sunt părinții a doi copii minunați, nu-i mai împiedică nimic să nu-și oficializeze relația.

”O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă. Am botezat și eram trei familii în biserică maxim”, i-a spus Alex Velea lui Dan Capatos.

Kera Calița, patroana celui mai cunoscut restaurant din București în rândul străinilor, anchetată pentru spălare de bani

”Am încheiat divorţul. În ceea ce priveşte nunta, nu ne gândim acum la acest aspect, pentru că nu este un moment în care astfel de evenimente pot avea loc”, a declarat solista care a trecut și prin proba COVID-19, de altfel, toată familia sa. ”Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară. M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit. Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii (Dominic și Akim-n.r.) și părinții mei”, a mai spus Alex Velea.

Căsătoria cântăreței cu Vincenzo Castellano a durat din 2011 până în 2013. Conform înțelegerii, fiica lor (8 ani) a rămas la fostul său soț, care locuiește în Castellammare di Stabia, lângă Napoli.

Bianca Drăgușanu, ruptă în bătaie! Diva a scos la iveală imagini cu urmările caftealii ce a desfigurat-o