Bianca Drăgușanu, ruptă în bătaie! Diva a scos la iveală imagini cu urmările caftealii ce a desfigurat-o

0
2
Bianca Drăgușanu, ruptă în bătaie! Diva a scos la iveală imagini cu urmările caftealii ce a desfigurat-o

Blondina care se vinde influencer și creator de modă a primit ”corecții” în luna martie și octombrie 2020, în urma celei din urmă a ajuns chiar la IML.

Dacă, în toamna anului trecut paparazii au surprins imagini care probau un presupus act de violență domestic, ei bine, Bianca Drăgușanu confirmă că a fost bătută cu bestialitate, cel mai probabil de Alex Bodi, partenerul său în perioada dinainte ca acesta să ajungă pentru o lună la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova. Conform admiratorilor divei de pe internet, posibilul episod violent din relația cu musculosul Bodi le-a întrecut pe toate.

Kera Calița, patroana celui mai cunoscut restaurant din București în rândul străinilor, anchetată pentru spălare de bani

Dar cu toate astea, cei doi s-au împăcat chiar și după acela, făcându-și apariția într-un platou de televiziune împreună. Acum, Bianca le-a pus la dispoziție tuturor celor care o urmăresc adevărul – o serie cu fotografii cu ea imediat după bătaia primită.

”Problema nu e că apar poze cu mine tumefiată după niște operații, problema e cu persoana care a dat poză cu mine așa. Eu cel mai rău la față am arătat în ultimii ani din viața mea. Trădătorii de lângă mine vor plăti. Cam asta am fost eu, iar ce sunt acum voi fi de acum înainte. Nu mă sperie niciun șantaj din partea nimănui, pentru că asta ar fi urmat. Urma să dați pozele astea pe care le-am arătat eu. Nu mă mai aveți cu nimic la mână, pentru că le-am dat eu”, a spus fosta asistentă de televiziune pe insta story”, spune Bianca Drăgușanu.

Maria Dragomiroiu, cu părul în flăcări! Are cea mai lungă podoabă capilară din muzica românească