Maria Dragomiroiu, cu părul în flăcări! Are cea mai lungă podoabă capilară din muzica românească

Solista de muzică populară și de petrecere al cărei păr, dar și voce, sunt elemente distinctive inconfundabile în branșa sa, a trăit un șoc, la o cântar,e unde a avut ghinionul să-i ia foc prețiosul său păr.

A avut noroc cuo persoană care a fost pe fază și i-a acoperit podoaba capială a artistei cu palmele, pentru a evita un incident nefericit. ”Aveam spectacole prin Germania și eu, care nu stau pe scenă niciodată, m-am dus printre lume, eu pun toată lumea să cânte. Odată, intrând în priza spectacolul, m-am întins peste o masă, pe care era un sfeșnic cu o lumânare, și părul a venit deasupra lumânării și a luat foc. Acel domn mi-a trecut părul printre palme și s-a stins, dar a rămas un miros”, își aduce aminte de momentele de panică și groază artista Maria Dragomiroiu (65 ani).

Băiatul milionarului Țânțăreanu în scandal cu polițiștii! A fost reclamat la 112 și amendat pentru tulburarea liniștii publice

Cântăreață de succes, Maria Dragomiroiu, ține nespuns la imaginea sa impecabilă, implicit la părul său superb, de care are mare grijă. ”Niciodată nu am fost la salon, singură mă aranjez, părul este aşa lung, cum să mă duc să-l spăl într-o chiuvetă la un salon. Nu se spală bine! Părul nu trebuie lăsat foarte mult timp desfăcut, iar pentru a rămâne mereu lung și curat trebuie să fie mereu stârns în diverse coafuri!”, spune Maria Dragomiroiu. Totodată a precizat că după ce se spală nu-l lasă deloc să se usuce singur, ci în usucă în prosop, fiind cea mai bună metodă pentru a putea să aibă un păr sănătos. ”Îl spăl cu șampon. Dar eu insist pe păr strâns, pentru că nu e bine să-l lași desfăcut dacă vrei să ai un păr bogat și frumos”, sunt convingerile artistei.

Lucian Mândruță îl ironizează pe Dragoș Bucur pentru că ignoră masca: ”E foarte greu pentru ego să nu te mai recunoască lumea pe stradă”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed