x


  • EUR
    4.8737
    USD
    4.0172
string(16) "instant-articles"

ARAFAT pierde un aliat de nădejde! ”A depășit deja niște limite de bun-simț”

Victor Ciutacu s-a dezlănțuit la adresa lui Raed Arafat.

Autor: Mihai Voican | Sursa: ȘTIRI PE SURSE | Publicat: 10.06.2020, 12:18

Jurnalistul Victor Ciutacu s-a dezlănțuit la adresa șefului DSU, Raed Arafat, pe care îl acuză că a depășit deja limita bunului simț. Ciutacu critică atitudinea lui Arafat, care în ciuda creșterii numărului de români care se opun prelungirii stării de alertă, acesta vede toate criticile la adresa sa ca fiin generate de intenții dușmănoase.

 

“Faptul că l-am apărat public și vehement pe Raed Arafat de fiecare dată când am considerat că are dreptate și când a fost ținta unor campanii abjecte nu implică și obligativitatea mea de a-i fi străjer și când o ia razna pe câmpii, cum face acum cu mare aplomb. Nu l-am luat pe buletin, n-am combinații cu el, nu mâncăm și nu dăm onorul la aceeași garnizoană. Apreciez o sumedenie de lucruri pe care le-a făcut, modul inteligent în care a reușit să se mențină și să dezvolte SMURD în toate regimurile politice, însă de-aici și până la a te erija în autoritatea supremă și la a vedea numai dușmani cu gânduri ascunse în jurul tău e cale lungă. E băiat deștept, e și eficient în anumite situații, dar a depășit deja niște limite de bun simț. În general, nu mă raportez la turmă, ba chiar ador să fiu eu ăla care se pune împotriva valului, dar, oricâte sondaje de bine s-ar scoate pe piață, lumea e din ce în ce mai iritată de el. Se vede, dacă vreți și alt instrument sociologic concret de măsură, în audiențele pe care le face, precum și în “aprecierile” de care beneficiază din partea unor oameni care altădată ar fi sărit în foc pentru el…

 

P.S. Fix aceeași atitudine o voi avea, din nou, fără să ezit, dacă voi sesiza campanii dirijate și interesate financiar sau politic împotriva lui”, scrie Ciutacu pe Facebook.