Arantxa Sanchez Vicario a primit o condamnare de doi ani! Fosta nr.1 în tenisul mondial trebuie să plătească fiscului spaniol 5 milioane de euro

C-așa-i e în tenis! Fosta mare jucătoare de tenis Arantxa Sanchez Vicario a primit o condamnare de doi ani de închisoare.

Față de Boris Becker, legendarul jucător ce a fost chiar la zdub pentru același infracțiuni, pedeapsa aplicată spanioloaicei de o instanță din Barcelona, a fost una cu suspendare. În schimb, Josep Santacana, soțul fostei sportive a primit o condamnare cu executare (acesta având antecedente de același gen la care s-a adăugat sechestrul unor bunuri).

Arantxa Sanchez, acum în vârstă de 52 de ani, s-ar fi folosit de activele firmei pe care o deținea la comun cu soțul său, fonduri de care s-au folosit pentru acoperirea unor datorii. Conform dosarului în care au fost judecați, cei doi aveau o datorie colosală cătrre o bancă din Luxemburg, de peste 6,6 milioane de euro.

Arantxa Sanchez Vicario a ajuns la o înțelegere cu anchetatării, însă trebuie să plătească circa 5,2 milioane de euro fiscului pentru a ju ajunge în situația soțului său. Arantxa Sanchez Vicario a fost lider mondial la tenis și câștigătoarea multor turnee (US Opern, French Open).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed