Așa ghinion mai rar. Casa de vacanţă a ars complet de la o afumătoare

O casă de vacanţă situată în comuna Călăţele din judeţul Cluj a fost complet distrusă, vineri, într-un incendiu. Pompierii care au intervenit pentru stingerea focului au constatat că cel mai probabil focul a pornit de la o afumătoare.

Incendiul a izbucnit vineri după amiază, în satul Dealu Negru din comuna clujeană Călăţele, fiind anunţat la numărul pentru apeluri de urgenţă 112 la ora 15:35. 

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin, cu două autospeciale cu apă şi spumă. La sosirea echipajelor de salvatori, incendiul se manifesta generalizat, astfel încât forţele de intervenţie au fost suplimentate cu o autospecială de la Garda de Intervenţie Gilău.

„Flăcările au afectat casa, construită din lemn şi beton, pe o suprafaţă de 160 de metri pătraţi. De asemenea, focul s-a extins parţial şi la o anexă gospodărească, în vecinătatea căreia se afla un rezervor cu motorină. În acest caz, pompierii au reuşit protejarea rezervorului”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj. 

Pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a pornit de a o afumătoare. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri