x


  • EUR
    4.7556
    USD
    4.2732
string(16) "instant-articles"

Autobuzele cumpărate de la turci s-au stricat deja din prima zi!

Noile autobuze turceşti, marca Otokar, au probleme cu frigul de la noi din ţară. În spaţiul public au apărut, sâmbătă, imagini cu un autobuz nou în trafic la care se intervine cu o echipă de mecanici.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 02.12.2018, 6:40

„Toate cele 30 de autobuze noi sunt în traseu şi sunt funcţionale. Începând de astăzi, primele 30 de autobuze noi, achiziţionate de Primăria Capitalei, au intrat pe 5 trasee de transport în comun. Autobuzele circulă pe liniile 302 (cele de 10 metri lungime), 336 şi 601 (cele de 12 metri lungime) şi pe liniile 780 şi 783, care fac legătura cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă (autobuze articulate, cu lungime de 18 metri)”, informează Societatea de Transport Bucureşti (STB, fost RATB), printr-un comunicat de presă.

 

„Au fost semnalate şi diferenţe de temperatură înregistrate în habitaclul şoferilor sau în salonul călătorilor, însă STB precizează că acest lucru s-a întâmplat din cauza setărilor realizate, cauza probabilă fiind faptul că şoferii nu sunt încă familiarizaţi cu noile autobuze. Astfel, temperatura în ambele volume ale vehiculului trebuie să fie setată la acelaşi nivel, altfel apar dereglări şi diferenţe între salon şi habitaclu. Şoferii au fost reinstruiţi cum să intervină la reglarea temperaturii, astfel încât nu vor mai apărea probleme”, mai arată sursa citată.