„Avea un demon în el”. Motivul pentru care o femeie și-ar fi ucis băiețelul de șase ani

O femeie din Texas care susține că și-a „vândut” copilul, a fost acuzată de crimă, după ce băiețelul a fost dat dispărut în urmă cu un an.

Polițiștii cred că băiatul de șase ani a fost ucis de mama lui. După dispariție, femeia a fugit din țară alături de soțul ei și ceilalți copii.

Cindy Rodriguez-Singh, în vârstă de 37 de ani, este acuzat că și-a omorât fiul.

Băiatul, pe nume Noel, avea 6 ani și suferea de dizabilități mentale și fizice. El a fost dat dispărut pe 20 martie 2023, în ciuda faptului că a fost văzut ultima oară în noiembrie 2022, în Everman, Texas.

Noel este presupus mort, scrie Mirror. Polițiștii au găsit câteva indicii de-a lungul timpului. Astfel, un covor din casa femeii care a fost aruncat la gunoi și o gaură de sub veranda casei care părea că ar fi proaspăt săpată.

Anchetatorii au stabilit că rămășițele umane au fost la fața locului, la un moment dat, dar nu au existat dovezi clare, iar autoritățile nu au reușit să găsească trupul neînsuflețit al micuțului Noel.

Șeful poliției a declarat că agenții au lucrat „neîncetat în ultimele 6 luni” pentru a încerca „să identifice orice alte rezultate potențiale despre acest băiat”.

Polițiștii cred că Noel ar fi fost ucis de mama lui. Aceasta ar fi spus că fiul ei avea „un demon în el” și l-a acuzat că este „rău” și „posedat”.

La două zile după ce Noel a fost dat dispărut, femeia și tatăl vitreg al acestuia, Arshdeep Singh, au fugit în India cu ceilalți șase copii ai lor.

Cazul a ieșit la iveală după ce micuțul a lipsit de la controalele medicale pe care le avea, ceea ce a determinat guvernul să intervină cu scrisori de avertizare pentru a o anunța pe femeie că nu va primit ajutorul financiar solicitat.

Uluitor, dar femeia i-ar fi cerut chiar unei alte mame să-i „împrumute” copilul ei, pentru a se preface că este Noel.

Rudele știau cum se poartă femeia cu fiul ei. Una dintre ele a susținut că mama l-a lovit pe Noel pentru că ar fi băut apă. Motivul este șocant: ca să nu își ude scutecul. Mai mult, femeia l-ar fi înfometat pe Noel, pentru că nu voia ca el să-și murdărească hainele, iar ea ar fi fost nevoită să-l schimbe.

Autoritățile au mers la casa familiei pe 20 martie, când femeia le-a spus că Noel era cu tatăl lui biologic în Mexic. Deși polițiștii nu aveau motive să creadă că minte, mama a început atunci să-i evite. De atunci, oamenii legii au confirmat că nu există nicio înregistrare în care Noel a trecut în Mexic, iar tatăl biologic susține că nu l-a văzut pe băiețel.

După obținerea vizelor de călătorie, femeia, soțul ei și alți șase copii ai lor au fugit în India. Autoritățile colaborează acum la extrădarea celor doi înapoi în SUA, a anunțat poliția.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed