Axinte, chef în pandemie, de ziua sa! A fentat elegant regulile impuse de autoritățile române și și-a chemat invitații în Antalya

0
23

Axinte a fentat legal regulile impuse prin lege și și-a dat întâlnire cu invitații la ziua sa, în Antalya, Turcia.

Florin Petrescu a găsit o cale elegantă să scăpe de normele legale impuse în acestă perioadă, în țară. De ziua sa, să nu aibă emoții că i se va deschide vreun dosar penal, și-a dat întâlnire cu invitații săi în Antalya, Turcia.

Actorul și organizatorul de evenimente s-a aniversat ca înainte de pandemie (a împlinit 52 ani), cu zeci de prieteni, fără a avea emoții că-i ”sparge” poliția petrecerea și-i aduce cadou amenzi, lui și participanților. Dacă majoritatea românilor și-au luat gândul de la petrecerile lor aniversare, fostul membru al trupei umoristice Vacanța Mare s-a îmbarcat în avion cu zeci de prieteni și au deschis sezonul estival mai devreme, fără prea multă distanțare, ca înainte de criza medicală. Mai mult, cel ce l-a întruchipat pe simpaticul copil-problemă Axinte din Vacanța Mare, a primit cadou o zi în cel mai mare aquapark din Antalya.

Cândva celebrul Dj Rynno, astăzi sofer de autobuz public în Suedia /FOTO

”Fiind pandemie, a venit doar cine a dorit. Ne-am strâns vreo 150 de persoane”, se amuză Florin Petrescu la adresa interzicerii de reuniuni cu prilejul unor ”sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/ sau deschise, publice și/sau private”, una din restricțiile care sunt în vigoare în România. Actorul a fost recent condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de trafic de influență deschis de DNA în urmă cu opt ani, după ce a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu procurorii.

Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită! Ce s-a ales cu casa și banii pe care Cătălin Moroșanu i-a oferit călărețului din Iași