Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită! Ce s-a ales cu casa și banii pe care Cătălin Moroșanu i-a oferit călărețului din Iași

0
51

Gestul admirabil al lui Cătălin Moroșanu, care i-a cumpărat o casă unui tânăr amărât, nu a rămas nepedepsit. Acesta l-a făcut ”KO” pe Moroșanu alegând să vândă casa primită gratis, prin donații.

Cazul tânărului Sergiu Ciobotariu, a impresionat o țară întreagă după ce, anul trecut a călărit 40 de kilometri, până la Iași, pentru că nu avea bani de taxi, să-și vadă copilul nou născut. Luptătorul român s-a implicat personal și a generat prin campaniile sale donații de 37.000 euro, bani cu care i-a cumpărat sărmanului o casă într-o comună lângă Iași. Restul banilor i-a făcut cadou tot tânărului și familiei acestuia, pentru un nou început de viață, mai bună. La nici un an de la emoționata poveste, binefăcătorul Moroșanu a aflat că Sergiu Ciobotariu a vândut casa primită. Mai mult, ”călărețul” pe care Cătălin l-a ajutat să își clădească un viitor, a schimbat calul cu un bolid de lux.

Aflat de patru luni la Survivor România, în Republica Dominicană, fără acces la telefon sau internet, Moroșanu nu știe despre situația apărută în tot acest timp.

”Nomadland”, marele câștigător al premiilor Bafta 2021. Sir Anthony Hopkins, ”cel mai bun actor”, dar și cel mai aplaudat

După ce i-a cumpărat casă, Cătălin Moroșanu i-a găsit ”călărețului” și serviciu, dar acesta nu s-a prezentat. ”Suntem șocați și dezamăgiți”

”În urmă cu fix un an am reușit să îi mutăm în casă nouă pe Sergiu și familia lui. O casă mobilată complet, care avea acces la toate utilitățile, la care se adaugă haine primite de la oameni cu suflet din întreaga țară. Imediat după, casa a fost pusă pe numele lui Sergiu cu mențiunea că nu poate fi vândută în următorii cinci ani. De asemenea, în contul lui Sergiu au rămas 27.900 de lei, bani care să-l ajute să înceapă o viață nouă. În special să creeze un viitor pentru cei 3 copii mici. Deși era lockdown, Cătălin a făcut toate eforturile necesare pentru ca familia Ciobotariu să beneficieze de condițiile unei vieți normale. Timp de aproape două luni s-a implicat total în acest caz pentru ca toate lucrurile să fie puse la punct. Ulterior, a căutat să îi ofere un loc de muncă decent lui Sergiu, deși era complicat deoarece acesta nu avea școală. Pentru că a cerut un răgaz pentru a-și aranja noua casă, în toamnă au apărut primele probleme când Sergiu nu s-a mai prezentat la niciunul dintre angajatorii cu care Cătălin discutase pentru locul de muncă. Asta după ce confirmase, iar ulterior și-a închis telefonul. Au urmat tot felul de scuze și explicații, iar cazul s-a repetat. Ba chiar i-a transmis lui Cătălin că ar avea nevoie de o altă casă, mai aproape de ghetourile unde trăise până atunci. Evident, a fost refuzat. Ulterior, Cătălin a avut o perioadă aglomerată din punct de vedere personal, iar pe 1 ianuarie a plecat în Republica Dominicană pentru Survivor, acolo unde se află și în acest moment. Nu a știut și nici nu știe despre situația din prezent, așa cum nu știm nici noi exact ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, însă suntem la fel de șocați și dezamăgiți de faptul că Sergiu a ales să trateze așa o faptă bună. Suntem dezamăgiți deoarece pune în pericol viitorul a 3 copii. 3 suflete care puteau să beneficieze de o viață normală și educație pentru a nu trece prin aceleași greutăți ca părinții lor”, a explicat în exclusivitate pentru Money&People, Alin Huiu, cel ce se ocupă de echipa lui Cătălin Moroșanu.

Victor Socaciu, în stare gravă! S-ar fi infectat cu COVID-19 la propriul festival, ”Om Bun”