Băiatul Andreei Esca a împlinit 18 ani! ”O să fii un bărbat mișto, atât de mișto încât să nu-ți zică iubitele nimic de mama”

0
75

Aris Melkior, băiatul Andreei Esca a împlinit 18 ani! Motiv de bucurie pentru mama sa, care trăiește emoțiile momentului special iar sentimentele o copleșesc.

Cea mai cunoscută știristă de la noi, a fost recent și fericită mamă prezentă și la ceremonia de absolvire a liceului băiatului său și al lui Alexandre Eram.
Ca si sora sa, care a ales să studieze la Londra se pare că, anul acesta, Aris, care a studiat la Școala Franceză din București, și-a ales o școală superioară în afara țării.

Oana Zăvoranu dă de pământ cu afacerea Adelinei Pestrițu: ”Vinde Rolex-uri fake obosite din Turcia”

Aris, băiatul Andreei Esca a împlinit 18 ani!

”Am crezut că o să-mi fie mai ușor să accept că Aris împlinește 18 ani, mai ales că am trecut deja prin asta cu Alexia Eram. Dar sunt foarte emoționată! Nu știu de ce, el mi se pare încă…„cel mic”. Te iubesc și am mare încredere că o să fii un bărbat mișto, atât de mișto încât să nu-ți zică iubitele nimic de mamă…”, și-a exprimat bucuria în mediul online fericita mamă.

”Vreau să spun că, pentru mine, părinții mei sunt ca orice alti părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu „părinții tăi cunoscuți“. Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place”, a spus ”majorul” Aris, una puținele declarații pe care fiul Andreei Esca le-a dat presei.

L.A., formația fenomen a anilor 2000 s-a reunit. Pe vremuri câștigau bani pentru o garsonieră pe seară