Barbie de România! Loredana Chivu a investit 20.000 de euro în încercarea de a arăta ca celebra păpușă /FOTO

0

Loredana Chivu a cheltuit peste 20.000 de euro să semene cât mai mult cu cea mai cunoscută păpușă de pe glob, Barbie.

Pe lângă operațiile ”tradiționale” în grădina divelor noastre, fosta asistentă a lui Daniel Capatos a căutat perfecțiunea ani la rând în cabinetele medicilor esticieni în speranța că va ajunge la aspectul pe care și l-a dorit, acela de Barbie, cea de România.

Lista intervențiilor cu bisturiu pe care le-a îndurat sexoasa blodină, și în care a investit o avere, cuprinde nu mai puțin de cinci operații de augumetare mamară (ultima oară și-a mărit și cantitatea de silicon, însă a trebuit să aștepte multă vreme la ușa cabinetului pentru că, pe piața din România nu erau pe stoc silicoane de asemenea doză), rinoplastie, liposucție, implaturi fesiere. Numai pe operația de subțiere a taliei și implaturile în posterior au costat-o 9000 de euro.

Barbie de România! Loredana Chivu a investit 20.000 de euro să arate ca celebra păpușă

Reghecampf a fost șters de pe spatele Anamariei Prodan. Impresara și-a acuzat fostul soț că a transferat bani în contul actualei sale iubite

Barbie de România! Loredana Chivu a investit 20.000 de euro în încercarea de a arăta ca celebra păpușă

”Mi-am pus alte silicoane și mi-am făcut și o liposucţie. Acum am un abdomen plat, o talie de viespe, sâni mari și pot spune că am și cel mai frumos fund de la noi din țară. Tot ce mi-am făcut mi-am făcut pentru mine, să mă simt eu împlinită”, spune Loredana Chivu, cea care, anul trecut s-a ales cu posteriorul distrus din cauza unei operații nereușite.

Că duce cât mai mult a Barbie a aflat și Rodrigo Alves, supranumit ”Ken, păpușa umană”. Brazilianul, care a venit în România să o întâlnească pe Loredana Chivu,  a cheltuit aproape jumătate de milion de dolari pentru 50 de operații estetice să arate precum ”iubitul lui Barbie”.

Nicu Covaci spune că a fost ”angajat” la nunta lui Simion de fundația care anunța construirea unui spital mobil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.