AcasăMoney&PeopleBătaie între două vedete de televiziune de la noi. Și-au împărțit pumni...

Bătaie între două vedete de televiziune de la noi. Și-au împărțit pumni și picioare. Se lasă cu plângere penală!

Bătaie între două vedete direct în sediul televiziunii Antena Stars. Fosta vedetă Survivor România, Simona Hapciuc s-a încăierat cu Nasrin Asmeri, colega sa de la matinalul postului sus amintit.

”Hărjoneala”, cu pumni și picioare împărție, s-a întâmplat la baie, conform martorilor, scandalul fiind provocat de vulcanica Simona Hapciuc. Relația dintre cele două nu era prea bună. Simona Hapciuc și Nasrin Asmeri s-ar fi luat la ceartă ca apoi situația să se complice după ce și-au împărțit ceva pumni. La fața locului a cost chemată o ambulanță căci Nasrin Asmeri a ieșit cam șifonată din conflict. Simona Hapciuc a intrat în baie peste Nasrin și a luat-o la bătaie. Ea a fost cea care a agresat-o.

Bătaie între două vedete de televiziune de la noi. Și-au împărțit pumni și picioare. Una dintre ele a ajuns la spital

Nasrin e victimă, e în șoc încă, nu-și revine! Simona a profitat că în baie nu erau camere de luat vederi. A intervenit un coleg ca să o scape pe Nasrin de furia Simonei, care se știe și din Kanal D că a mai bătut femei. Această femeie are frustrările ei. A avut mereu ceva cu Nasrin. Nasrin va face plângere penală la Poliție după agresiunea la care a fost supusă”, au declarat surse din apropierea prezentatoarei de la “Star Matinal” (Antena Stars).

Populară influenceriță în mediul online este cercetată penal. S-a îmbrăcat în uniformă de polițist și a oprit automobile în trafic

În urma agresiunii, Nasrin Asmeri a fost transportată la Spitalul Elias și a promis că va ajunge și la INML pentru un certificate constatator de vătămare. Nu-i adevărat, nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camere. Acolo există camere. Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML. Să se ducă și la zece INML-uri. Nu o să îi dea niciun certificat, pentru că nu are nimic. Când a ieșit din baie, ea nu avea absolut nimic. Îmi asum că sunt oaia neagră și mă doare în cot de ce zice toată lumea”, susține Simona Hapciuc care, după incident a fost concediată.

Cum arată astăzi vedetele televiziunii din comunism. Cristina Bota, Sanda Țăranu și Delia Budeanu sunt și astăzi la fel de cochete

 

Ultimele Articole