AcasăMoney&PeoplePopulară influenceriță în mediul online este cercetată penal. S-a îmbrăcat în uniformă...

Populară influenceriță în mediul online este cercetată penal. S-a îmbrăcat în uniformă de polițist și a oprit automobile în trafic

O populară influenceriță în mediul online este cercetată penal pentru că, îmbrăcată în uniformă de polițist, a oprit automobile în trafic.

Mândră de inițiativa sa, tânăra, pe numele său Noemi Demeter, s-a fotografiat și filmat cu însemnele poliției de la Rutieră și a postat imaginile pe Instagram. Aflând de gravitatea faptei, le-a șters însă tot nu a scăpat de consecințe. Îmbrăcată în polițistă, Noemi (25 ani) s-a filmat cum a oprit un șofer în trafic, însă acesta nu a solicitat acordul Poliției pentru a îmbrăca uniforma de polițist rutier.

„În urma unor imagini apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, din care rezultă că o persoană de sex feminin ar fi desfăşurat activităţi asemănătoare celor specifice poliţiei rutiere, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

După carte, va apărea și un film despre controversatul Nuțu Cămătaru. ”L-aș vedea pe Mihai Bobonete în rolul meu”

Noemi Demeter, s-a fotografiat și filmat cu însemnele poliției de la Rutieră și a postat imaginile. S-a ales cu dosar penal

La data de 25 noiembrie a.c., poliţiştii oraşului Voluntari s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de uzurpare de calităţi oficiale, constând în aceea că, o persoană de sex feminin, îmbrăcată cu anumite articole din uniforma de poliţie rutieră, ar fi desfăşurat activităţi specifice acestei structuri, pe o stradă din oraşul Voluntari. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana respectivă, în cauză fiind vorba despre o femeie, în vârstă de 25 de ani. În prezent, poliţiştii din Voluntari continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmeaza fie luate măsurile legale care se impun”, se arată într-un comunicat transmis de Ministerul de Interne.

După ce a fost reperată și chemată la audieri, Noemi Demeter a șinut să transmit ulterior că șoferul pe care l-a oprit în trafic, conform filmulețului, ar fi fost un prieten.

Vă mai aduceți aminte de Simona Sensual? Regina pictorialelor sexy are propria patiserie și face schițe de icoane

 

Ultimele Articole