AcasăMoney&PeopleBentley a devenit mașina oficială a vedetelor noastre înstărite. Prețul aristocratei mașini...

Bentley a devenit mașina oficială a vedetelor noastre înstărite. Prețul aristocratei mașini pleacă de la 200.000 euro

Bentley a devenit mașina oficială a vedetelor înstărite ale României. Prețul aristocratei mașini pleacă de la 200.000 euro.

Un brand popular în rândul oamenilor faimoși, firma britanică câștigă din ce în ce mai mult teren în țara noastă, ajungând chiar și persoane mai puțin aristocrate, categorie socială la care se adresa în trecut producătorul de automobile. Dacă în lumea vedetelor de peste ocean conduc Bentley Jennifer Lopez, Kim Kardashian ori David Beckham, la noi chiar și ”autohtonii” Vali Vijelie ori Dan Bursuc posedă automobile de lux ale celebrului producător.

Roxana Ciuhulescu dă avans banii câștigați la Survivor pentru o vilă

Bentley a devenit mașina oficială a vedetelor noastre înstărite

Bentley a devenit mașina oficială a vedetelor noastre înstărite. Implicit ”fala maneliștilor”

Gigi Becali și Vali Vijelie se află în fruntea posesorilor de Bentley, amândoi cu noile modele Bentayga, fiecare de circa 250.000 de euro * Și Mirel Rădoi, dar și Dan Bursuc conduc Bentley Bentayga, socotit cel mai luxos SUV din lume * Brand auto de lux ce a avut vânzări record în 2021, oriunde în lume, Bentley mai au și Ilie Năstase, Simona Halep (Bentley Flying Spur), Anamaria Prodan, antrenorul Mircea Rednic, fotbalistul Ionuț Radu, dar și mondena Bianca Drăgușanu (Continental GT).

Top 5 cele mai scumpe jucării din lume /FOTO! O machetă Lamborghini costă, 4,6 milioane $, cât 15 supercar-uri

 

Ultimele Articole