AcasăMoney&PeopleTop 5 cele mai scumpe jucării din lume /FOTO! O machetă Lamborghini...

Top 5 cele mai scumpe jucării din lume /FOTO! O machetă Lamborghini costă, 4,6 milioane $, cât 15 supercar-uri

V-ați întrebat vreodată care sunt cele mai scumpe jucării din lume? Destinate în plincipal utilizării copiilor, au fost fabricate și jucării ”de firmă” al căror preț îi uimește chiar și pe adulți.

Castelul de păpuși Astolat- 8,5 milioane $

Nu este o jucărie oarecare și un întreg castel plin cu păpuși. O opera de artă personalizată, ce a fost realizată după 13 ani. Castelul în miniatură, ce cântărește 370 kilograme, îmbină ingineria cu arhitectura, are 29 de camere (chiar și sală de bal) și 7 nivele. Proprietarii celei mai scumpe jucării din lume o expun public în anumite localții, doar pentru cauze caritabile.

Păpușa cu 2300 de piese, ce se mișcă automat- 6 milioane $

Denumită ”Dresorul de păsări”, celebra jucărie este o păpușă de 4 metri, realizată de inginerul francez Christian Bailly și costă o avere având în vedere că, la minunea ingineriei s-a muncit peste 15.000 de ore. Păpusa, împodobită cu aur și perle, cuprinde 2300 de piese, angrenaje și îmbinări și se bune în mișcare automat, fără vreun motor alimentar cu baterii.

Top 5 cele mai scumpe jucării din lume

Înainte să ajungă celebru în modă, Mihai Albu vindea mărțișoare!

Păpușa Madame Alexander- 5 milioane $

Plină de diamante, pietre și accesorii scumpe, Madame Alexander este cea mai celebră păpușă din lume. Au fost realizate doar 5 păpuși, pe comandă, cu cristale, ținute special create de Christian Dior și blănuri scumpe

Top 5 cele mai scumpe jucării din lume. Lamborghini Aventador (machetă) -4,6 milioane $

Macheta unui Lamborghini Aventador, realizată din platină și diamante, costă aproximativ cât 15 supercar-uri ale celebrului producător de automobile sport. Jucăria a fost realizată de inginerul Robert Gulpen.

Balonul de fotbal de 2,5 milioane

Creat de un popular brand de bijuterii sud african, dacă ar fi lovit cu piciorul, din balon ar sari diamante negre și albe. Mingea Shimansky a fost făcută cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din 2010 (Africa de Sud)

”Moștenirea” secretă a lui Pepe! Tatăl său deține un apreciat restaurant

Ultimele Articole