”Moștenirea” secretă a lui Pepe! Tatăl său deține un apreciat restaurant

Pentru Pepe, lipsa concertelor -principala sursă de venit a sa, ca a oricărui alt artist în vogă- i-a transformat activitatea într-o pasiune. În cazul în care lucrurile nu-și vor reveni la normal, popularul solist are însă o alternativă bună din punct de vedere economic.

Puțini știu că tatăl său deține un restaurant apreciat în București și este unul dintre cei mai cunoscuți manageri de restaurant ai Capitalei. Cunoscut drept Ion Talent, Ion Pascu senior a ”păstorit” mai multe restaurante decât a avutr fiul său albume. Fost bucătar și șef de sală, numele său se leagă cu istoria petrecerilor de restaurant din anii ’80, fiind organizator și martor a multor evenimente ce au rămas în istoria vieții de noapte a Bucureștiului, mai ales în perioada de după Revoluție.

Cândva vedetă a scenei muzicale internaționale, fostul Akcent, Sorin Brotnei vinde astăzi mobilă

”Moștenirea” secretă a lui Pepe! Tatăl său deține un apreciat restaurant

Ion Talent, al cărui restaurant de află aproape de parcul Titan, s-a ocupat de multe localuri cu renume din ultimii 30 de ani, amintim restaurantele Moara Mariei, Why Not?, Hanul Vânătorului ori Shambala, toate de succes sub managementul tatălui vedetei ce are un stil muzical inconfundabil și se dovedește și un iubit prezentator de televiziune.

Și Pepe a avut un club în apropierea Ateneului Român, afacere ce l-a costat pe solist o avere și care, în cele din urmă, a fost închisă, spațiul fiind scos la vânzare înainte de criza medicală.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed