Cândva vedetă a scenei muzicale internaționale, fostul Akcent, Sorin Brotnei vinde astăzi mobilă

Timp de 15 ani, Sorin Brotnei s-a bucurat de succes pe patru continente cu Akcent, apoi cu Two, proiectul său.

Artist, manager artistic, vedetă de televiziune,  îl regăsim pe cunoscutul solist (FOTO centru) în fruntea unui important brand de mobilă românesc, unul de tradiție, specializat în mobilament și aranjamente de restaurant.

Brotnei (41 de ani), care a dispărut din atenția mondenă și muzicală pentru a prelua funcția de managing partner a brandului în cauză, se ocupă de buna desfășurare a magazinului din Capitală. Tototodată de promovare, de importante expoziții și târguri de profil la care fabrica, una ce a colaborat cu peste 500 de afaceri din industria HoReCa, este nelipsită.

Dani Oțil și-a tras cafenea în Herăstrău. Și-a pus în cap activiștii de mediu, zona fiind protejată

Cânva vedetă internațională a scenei muzicale, fostul Akcent, Sorin Brotnei vinde astăzi mobilă

Compania, cu o vechime de 80 de ani, produce mobilier pentru baruri, crame, bucătării, restaurante, hoteluri, dar și pentru uzul casnic. Brotnei nu este străin de ”rindea”, cel mai cunoscut instrument din meseria de bricolaj, căci, cu mâinile sale a strămutat două case vechi tradiționale.

Maramureșean la origine, ajutat de o echipă de muncitori localui, Sorin Brotnei le-a relocat scândură cu scândură (satul Botiza, la aproape 80 de kilometri de Baia Mare, o zonă cunoscută pentru izvoare termale), le-a recondiționat și transformat în spații de cazare în sistem agroturistic.

Înainte să ajungă celebru în modă, Mihai Albu vindea mărțișoare! ”Făceam o avere! Banii îmi ajungeau tot anul”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed