Dani Oțil și-a tras cafenea în Herăstrău. Și-a pus în cap activiștii de mediu, zona fiind protejată

0

Dani Oțil și-a tras cafenea în Herăstrău. Prezentatorul de televiziune, coproprietar al unui select restaurant din nordul Bucureștiului, ar fi obținut toate aprobările de la PMB pentru localul ridicat în perioada de restricții sanitare.

Oțil îl are ca partener la viitoarea cafenea tot pe asociatul său de la restaurant, Marian Damian. Situat în vecinătatea Restaurantului Pescăruș, cafeneaua a fost construită pe o structură abandonată ce a servit cândva o toaletă a parcului. La demararea lucrărilor, mai multe grupuri de invițativă civică și activiști de mediu s-au revoltat adresându-se instanței pentru anularea autorizației de construcție dat fiind faptul că se află într-o zonă protejată.

Laurențiu Reghecamf, rupe tăcerea despre motivul divorțului de Anamaria Prodan. ”Ce a făcut e foarte urât!”

Dani Oțil și-a tras cafenea în Herăstrău. A construit pe o fostă toaletă a parcului

Cel mai longeviv prezentator de emisiuni matinale din galeria televiziunilor de la noi alături de Răzvan Simion, Dani Oțil a debutat în Horeca în urmă cu șase ani, prin asocierea cu omul de afaceri sus amintit.

Restaurantul său este extrem de bune poziționat, într-o zonă bună a Bucureștiului, lângă Satul Francez și se bucură de mult interes în rândul clienților.

Horațiu Mălăele arată scriitorul din spatele actorului. Maestrul emoțiilor lansează două noi cărți