Horațiu Mălăele arată scriitorul din spatele actorului. Maestrul emoțiilor lansează două noi cărți

Artist complet, Horațiu Mălăele revine în fața admiratorilor săi cu două noi cărți. Dacă teatrele însă suferă ca urmare a restricțiilor, artistul se arată publicului ca scriitor și poet, prin lucrările ”O poveste cam ciudată și alte două povestiri” și ”Poezii si vorbe-n vânt”.

Actor, regizor, desenator, familist, grobetrotter, polivalentul artist Mălăele poate fi savurat și ca scriitor. ”Când scrii te descoperi pe tine, eşti mult mai tu, pentru că ai şi posibilitatea selectivă, să zici că nu, e mai bine aşa. Eşti ca un pictor care ştie complementaritatea culorii şi e bine ca din prima să pună o pată de culoare. Dar nu, el o testează de şase ori, până zice aşa, tabloul ăsta e al lui, tabloul ăsta se numeşte Baba sau Van Gogh şi asta este perso­nalitatea lui. Altfel, dacă ar face-o din prima, s-ar putea să deseneze ca nea Guţă din colţ, care deschide pictură de gang. Da, evident, n-ar mai fi el”, se descrie Horațiu Mălăele care și-a ilustrat volumele cu propriile caricaturi satirice și lucrări grafice.

Horațiu Mălăele arată scriitorul din spatele actorului

La mulți ani, Irina Loghin! ”Regina” folclorului împlinește 83 de ani

Horațiu Mălăele arată scriitorul din spatele actorului. Lansează dintr-un foc două cărți

Oana Pelea, despre scriitorul Mălăele: ”Desenează superb. Joacă genial. Recită fabulos. Regizează minunat.Ca și cum toate astea n-ar fi fost de ajuns… și scrie excepțional! Nu poți decât să-l iubești! N-ai scăpare… îl iubești și gata! Un Artist cât o lume!”.

Ilustrațiile create de Horațiu Mălăele completează perfect poeziile și povestirile din noile volume, oferind cititorului o introducere în universul său artistic .

Socotit cel mai bogat cuplu din showbiz, Andra și Cătălin Mărută fac dezvăluiri despre bugetul familiei

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed