Socotit cel mai bogat cuplu din showbiz, Andra și Cătălin Mărută fac dezvăluiri despre bugetul familiei: ”Suntem responsabili şi nu suntem cheltuitori ori excentrici”

Andra și Cătălin Măruță, unul dintre cele cele mai populare cupluri din din showbiz-ul autohton, este în atenția publică de aproape 15 ani.  Pe lângă munca fiecăruia, și admirația a milioane de români în mediul online, le aduce venituri suplimentare. Mulți spun că, raportat la activitatea profesională și contractele celor doi, Măruță reprezintă cea mai bogată familie de vedete de la noi.

Locuiesc într-o casă de peste jumătate de milion de euro, în cea mai scumpă zonă a Bucureștiului, au investiții imobiliare serioase și sunt bine plătiți chiar dacă industria evenimentelor se află în pauză. Curiozitatea multora referitoare la bugetul familie Măruță a fost satisfăcută chiar de cei doi. Într-un interviu OK Magazine, vedetele au vorbit despre bugetul familiei.

Patrizia Paglieri vinde vila sa celebră din Mogoșoaia. În somptuoasa casă s-a filmat ”Sacrificiul”

Andra și Cătălin Mărută fac dezvăluiri despre bugetul familiei

Andra și Cătălin Mărută fac dezvăluiri despre bugetul familiei: ”Ținutele de scenă sau pentru filmări intră în altă discuţie, nu ţine de cheltuielile de familie”

”Când este vorba de bugetul familiei, suntem amândoi responsabili şi nu suntem cheltuitori. Avem fiecare slăbiciunile noastre, dar nu facem excese. Ne încadrăm fără să ne chinuim în bugetul pe care ni-l propunem: ca orice familie, cheltuim pe utilităţi şi mâncare, dar în rest nu suntem excentrici”, spun vedetele. Cât despre imaginea solistei, mereu în topul eleganței, Andra spune că acest aspect este ”bugetat” separate. ”Ținutele de scenă sau pentru filmări intră în altă discuţie, nu ţine de cheltuielile de familie, ci deja de management artistic”, a dat din casă artista (35 de ani).

Laurențiu Reghecamf, rupe tăcerea despre motivul divorțului de Anamaria Prodan

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri